STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
@F.S.M.0.13 ne olacak bu Galatasaray'ın son haftalardaki hali abi
-
Fenerbahçe 1-2 Galatasaray
Ama şampiyon başakşehir olacakkkk -
@DarylDixon31 İmkansızı söyledin kardeşim
-
Niye imkansız olsun ki ? Ligin en formda takımı Başakşehir , en iyi top oynayan takımı Başakşehir , kadro değeri olarak değil ama mücadele ve performans olarak en iyi takım Başakşehir . Bence bu takım zoru başarıp şampiyon olabilir . Ama bizim spor medyası maalesef 3 büyükler dışındaki takımlara ilgi göstermediği için Başakşehir ' e hiç şans vermiyorlar ama bu senenin açık ara farkla favorisi Başakşehir , ligde lider hala Başakşehir bu performanslarını sürdürürler umarım.
-
@RvP1228 herkes bi Leicester City bekliyorum ama uzun maratona dayanmaları bende endişe uyandırıyor, yoksa akdini iddia eden Yok taş gibi takımlar.
-
@DarylDixon31 bak hele bak
-
@RvP1228 zor kardeşim bizim ligde
-
Elbette lig uzun şampiyon olmaları zor ama ben bu takımın zoru başarabileceğine inanıyorum abi bu sene gönlüm Başakşehir ' in şampiyon olmasından yana 3 büyüklerden hiçbiri iyi değil diğer takımların da şansı yok
-
@RvP1228 Galatasaray olmuyorsa onlar olsun kabul
-
Yok Fenerbahçe olmuyorsa Başakşehir olsun
-
@RvP1228 fener bu sene bizden de zor
-
Fenerbahçe son haftalarda toparlandı Galatasaray düşüşe geçti
-
@RvP1228 zaman zaman olur bu iniş çıkış ama eğer galatsaray feneri kadıköyde yenerse çok kelle gider
-
Küme düşecekleri de konuşalım bu sene Adana , Akhisar ve Rize düşer diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz Antalya Eto'o sayesinde kümede kalacak bence gerçi düşme hattında da büyük rekabet var ne olacağını bilemeyiz Trabzonspor bile 2 maç üst üste kaybetse düşme hattına girebilir
-
@F.S.M.0.13 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@RvP1228 zaman zaman olur bu iniş çıkış ama eğer galatsaray feneri kadıköyde yenerse çok kelle gider
Öyle bir ihtimal yok abi Fener Kadıköyde yenilmiyor genelde
-
@RvP1228 valla o yüzden dedim ya çok kelle gider diye
-
@F.S.M.0.13 en büyük Galatasaray
-
@F.S.M.0.13 lig sonunda burdayım gelin