Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
Turnuvada finali bekliyoruz bakalım  
- 
Oooo @CnytAkn kardeşim de gelmiş  
- 
Oooo @CnytAkn kardeşim de gelmiş  @sistematikci Buralar bizi kesmiyor Yusuf abi biliyorsun diğer forumları ziyaret ediyorum arada  
- 
@sistematikci Buralar bizi kesmiyor Yusuf abi biliyorsun diğer forumları ziyaret ediyorum arada  @cnytakn Helal olsun kardeşim vallahi aktiflikte sınır tanımıyorsun      
- 
@cnytakn Helal olsun kardeşim vallahi aktiflikte sınır tanımıyorsun      @sistematikci araplar seni özlemiş abi  
- 
@CnytAkn Google translate mi kulanıyorsun deyince soğudum onlardan öyle söyle  
- 
@CnytAkn Google translate mi kulanıyorsun deyince soğudum onlardan öyle söyle  @sistematikci abi tersten yazıyorlar sıkıntı valla  
- 
@sistematikci abi tersten yazıyorlar sıkıntı valla  @cnytakn aynen ya her ne kadar durumun farkında olsan da her seferinde karıştırma ihtimalin yüksek  
- 
@cnytakn aynen ya her ne kadar durumun farkında olsan da her seferinde karıştırma ihtimalin yüksek  @sistematikci onlarda bizim dili çözemedi bakma arada aşkım tatlım fln diyorlar farkında değiller  
- 
@sistematikci onlarda bizim dili çözemedi bakma arada aşkım tatlım fln diyorlar farkında değiller  @cnytakn aynen farkettim translate kurbanı onlar da  
 Biraz da o yüzden onlara bulaşmamak lazım diye düşünüyorum 
- 
Selamün Aleyküm 
 Bütün guruplardan finale çıkan arkadaşları tebrik ediyorum.
 B gurubundaki centilmen ve güzel mücadeleden dolayıda guruptaki bütün arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum.@ymoksuz Aleyküm Selam Murat Hocam teşekkürler ve size de tebrikler, finalde de başarılar, zira çok güzel bir final olacak  
- 
@ymoksuz Aleyküm Selam Murat Hocam teşekkürler ve size de tebrikler, finalde de başarılar, zira çok güzel bir final olacak  @sistematikci Teşekkür ederim İnşallah güzel bir final olur. 
- 
Finalde olanlar kadar olmayanlarıda kutluyorum  Böyle bir turnuvada finale 1. olarak çıkmak gerçekten gurur verici. Böyle bir turnuvada finale 1. olarak çıkmak gerçekten gurur verici. @cnytakn Aynen öyle kardeşim, ama final çok daha çekişmeli olacak ki orada sıralamaya girmek bile büyük başarı olacak  
- 
@cnytakn Aynen öyle kardeşim, ama final çok daha çekişmeli olacak ki orada sıralamaya girmek bile büyük başarı olacak  @sistematikci Tabi ondan eminim. 
- 
Herkesin eline sağlık. Eğlenceli bir oyun oldu, teşekkürler. Final grubuna yükselenlere tebrikler, başarılar. 
- 
Herkesin eline sağlık. Eğlenceli bir oyun oldu, teşekkürler. Final grubuna yükselenlere tebrikler, başarılar. @ali̇-koç-61 emeğine sağlık kardeşim :clap_tone1: 
- 
E Grubu da bitti