Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@cnytakn çekişmenin son ana kadar süreceği her halinden belli
-
@lordcoach-38 istikrar sağlayanlar bir adım öne çıkıyor
-
@atam1938 ışte sıkıntı orda böyle Turnuvalar olmadığı sürece dolu ve aktif ligler olmuyor
Şöyle bi önerim var biraz zor ama olursa epey zevkli olur
Staff larin organize ettiği bir turnuva olabilir daha geniş kitleli Türkiye nin en iyisinin belirleneceği gibisinden bir turnuva olabilir
Nasıl Dünya Şampiyonasinda dünyanın en iyisi belirleniyosa böyle bi organizasyon yapılarak ülkenin en iyisi belirlenebilir.
Ama bu çok uzun soluklu ve zahmetli bir iş tabiki -
This post is deleted!
-
@f-s-m-0-13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Kurallar
1.Tur ve Final Turunda, aynı ekibin iki menajeri arasındaki tüm maçlarda aynı ekibin iki üyesiyle olan maçlarda
Her menajer 11 oyuncu dizmeli ve her oyuncu orijinal pozisyonunda hizalanmalıdır (hücumcular, orta saha oyuncusu orta saha vs.).Kurallara aykırı herhangi bir durum göremiyorum. Bu kuralla ilgili bir sıkıntınız var ise burada bir kısım hedef alıcı sözler yerine kuralları dikkatlice okuyup organizatöre kuralın değişmesi yönünde talepte bulunabilirsiniz. Etikten bahsediyorsanız eğer, o bu forumu terk edeli çok oldu.
-
@cnytakn kardeşim benim adım ümit yaşım 31 bu oyunda bizamana kadar belki forumla işim olmaya bilir ama şu oyunsa bebim kadar aktif 1 kişinin daha olacagını sanmıyorum 5 dk da bir oyundayım 1: oynadıgımız maçlarda kural hatası vs hiçbirşey yok ikimizde yedeklerimizle cıktık bakabilirsiniz mevki hatası vs hiçbirşey yok 2 cisi bana maç verecek olsa gizliye almazdı boşuna beni tanıyanlar tanıyor oyundaki ilgi ve alakamı ve tecrübemi biliyor tamam belki mp me yansımamış olabilir ben daha 3 aydır mp kasmaya başladım ondan öncesi keyfi galatasaray alıp oynuyordum ekip işlerine girince mp kasmaya başladım yani demek istedigim kurallar dışında giçbirşey yapılmadı herşey kurallara uygun uzatmanızında alemi yok
SAGLICAKLA KALIN İYİ OYUNLAR -
Selam Sevgili Dostlarım
Öncelikle turnuvamıza katılan tüm menajerlere tekrar teşekkür ediyorum
Düzenlediğimiz turnuvanın yegane amacı birilerini şampiyon yapıp ödül vermek değildir
özellikle son zamanlarda sekteye uğrayan dostlukları pekiştirmek ve yeni dostluklara vesile olmak en büyük gayemizdir,ve bunuda adalet hak hukuk gözeterek yapmak amacındayız,
öyleki gruplar bile saatler süren çalışmalar neticesinde menajerlerin puanlarına ve tecrübelerine göre ayarlanmıştır,
turnuvamızda kesinlikle görmek istemeyeceğimiz bazı şeyler yazılmış bunun için ayrıca üzüntü duyuyorum keşke buraya yazmak yerine direk bana yazılsaydı
çünkü bir çoğunuzda cep telefonu numarama kadar çoğu bilgim mevcut ve bana yazan hiç kimseyi cevapsız bırakmadım
elimde herhangi bir veri olmadığı için kimseyi suçlama yada karar verme durumum münkün değil
ama bu bahsedilen konu araştırılacaktır, ortada herhangi bir illegal durum varsa gereken yapılacaktır,
sizlerden ricam lütfen bazı ithamlar karşılıklı suçlamalar yerine süreci beklemeniz.
anlayışınız için hepinize teşekkür ederim. -
@kaiser-brian-clough Hakan abi favorim sendin gönüllerin sampiyonu
-
@kaiser-brian-clough Bana laf atana laf atarım
-
@f-s-m-0-13 İpler kopmuşa benziyor
En son baktığımda 1. ile 10. arasında 7-8 puan vardı
Şimdi 3. ile aralarında 7 puan fark var
Ama yinede heyecanlı bir lig oldu -
-OSM Dostluk TR / Final - Son 4 Haftaya Girilirken...
1- @KENA_54 59 puan
2- @mumi53 59 puan
3- @CnytAkn 57 puan
Herkese başarılar Dilerim -
Turnuvanın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Ligin bitimine 1 hafta kala oluşan puan durumu:
34. Hafta fikstürü:
Yarın finali oynanacak kupaya genel bakış:
-
Kupanın galibi @YusuF-ÇİRCİ oldu.
-
Tebrikler Yusuf kardeşim
-
@sir-umut-birdal o sen olsaydın bari umut
-
@sultangazililer1 olmayınca olmuyor