Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
@f-s-m-0-13 hazırım abi hemde nasıl başarılar abi sanada  @daryldixon31 eyvallah kardeşim hedef final 
- 
@тc-darxoul niye kendini favori gormuyormusun  @f-s-m-0-13 mustafa hoca takımı oynatamıyor  tudor gibi adamları ant. dan cıkarmıyor tudor gibi adamları ant. dan cıkarmıyor
- 
@daryldixon31 eyvallah kardeşim hedef final @f-s-m-0-13 aynen abi inşallah :clap_tone3: 
- 
@f-s-m-0-13 mustafa hoca takımı oynatamıyor  tudor gibi adamları ant. dan cıkarmıyor tudor gibi adamları ant. dan cıkarmıyor@daryldixon31 mustafa @DarylDixon31 eskisi kadar umursamiyor  
- 
Hocam gunde 1 kere girip kuruyorum bak ana hesabi da kurmamisim bu gece kupa finalim vardi geliyom bi sn  
- 
Hocam gunde 1 kere girip kuruyorum bak ana hesabi da kurmamisim bu gece kupa finalim vardi geliyom bi sn  @тc-darxoul benimde ana hesapta kupa finali var bu akşam yoksa senlemi oynuyoruz  
- 
hep bahane hep bahane  
- 
hep bahane hep bahane  @daryldixon31 bahanesiz olmaz  
- 
Kurdum geldim valla bilmiyorum  hafta 37/39  mp 8566 hadi 9 bin vira bismillah hafta 37/39  mp 8566 hadi 9 bin vira bismillah 
- 
Kurdum geldim valla bilmiyorum  hafta 37/39  mp 8566 hadi 9 bin vira bismillah hafta 37/39  mp 8566 hadi 9 bin vira bismillah @тc-darxoul bende diyorum bu adamın mp si neden azaldı demek uzun lige girdin  
- 
Aynen ugrasmak istemedim  
- 
Aynen ugrasmak istemedim  @тc-darxoul bende 22/20 5450 mp şuan 
- 
Kurtarmissin hadi gene fena degil  
- 
Aynen ugrasmak istemedim  @тc-darxoul bugun hedef 3 le kupa finali 
 Sonra hedef 1 le evimde
- 
Rahat gecersin 6 yi 
- 
Rahat gecersin 6 yi @тc-darxoul 7500 mp aldığım liglere bakınca bu sefer cepten yedik  
- 
Orasi oyle ama kefeni yirtmissin sikinti yapma  
- 
Neyse iyi geceler ben yatayim ufaktan  
- 
Neyse iyi geceler ben yatayim ufaktan  @тc-darxoul iyi geceler kardeşim 
- 
Benim favorim sistemci yusuf hocam   @тc-darxoul Eyvallah kardeşim, teveccüh buyurmuşsun ama bu ligde favori olmaz, kimsenin tahmin edemeyeceği bir sonuç da çıkabilir ki bu oyunu güzel kılan da bu