Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
Herkese Merhaba,
Dostluk Turnuvası FİNAL Ligi bugün ( 31 Temmuz 2017'de) başlayacaktır.
Lig kurucusu sistematikci dir.
Lig akşam maçların oynanabilmesi için erken saatte öğlen 10:00 12:00 arası kurulacaktır
Davetler geldikten sonra ligde İstediğiniz takımı alabilirsiniz
Ligdeki tüm takımlar eşit güçlerdedir
Dostluk maçları ilk turda olduğu gibi serbesttir
Lütfen sizlere davet atabilmemiz için boş hesap bulundurunuz
Herkese başarılar dilerimTurnuva organizatörü
F.s.m.0.13
ARDA -
@f-s-m-0-13 Lig açıldı, davetler gönderildi, centilmence bir mücadele olsun, hakeden kazansın, herkese hayırlı olsun... :slight_smile:
-
@sistematikci eline sağlık kardeşim
Herkese başarılar dileriz :clap_tone1: -
39 günlük bu maratonda herkese başarılar.
-
Evet arkadaşlar ligde yalnızca tek takım alınmamış gözüküyor. Diğer 17 menajer arz-ı endam ettiler.
İlk maçlar bu gece oynanacak. Almış olduğum Poison takımıyla ligdeki arkadaşlara zehirli yemekler ikram etmeyi planlıyoruz iç saha maçlarında stadyumdaki localarda.
@mumi53 isimli kardeşimizin Water takımına karşı oynayacağız bu gece. Rakibime başarılar diliyorum. İlk maç deplasmanda olmasaydı iyiydi.
Pokemon yorumları yapmak isterdim ama ilk sezondan sonra çok izlemedim Pokemon serisini İnternetten araştırdığım kadarıyla Poison tip pokemonlar Grass tip pokemonlara karşı çok etkiliymiş. Yandın @Sir-Umut-Birdal -
Ama böyle olmaz bak dostluk maçında ezmeler falan. Ayıp @Sir-Umut-Birdal
-
@kaiser-brian-clough yandım ki ne yandım
Dostluk maçı hikaye ya Fuchsia City Gym çimlerine ayak bastığımızda futbolcularım tir tir titriyor olacak -
@sir-umut-birdal Şu an tamamen ayak yapıyosun. Mourinho style. Takımım bundan etkilenmeyecektir.
-
@kaiser-brian-clough şu an doğmamış çocuğa don biçiyoruz Takımımın dostluk maçlarında elde ettiği sonuçlardan ötürü rehavete kapılmasını önlemeye çalışıyorum. 4 Ağustos akşamı daha sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz. O zaman dek minimum kayıpla gelmeye çalışacağım
-
@sir-umut-birdal çok eglencez çok
-
@koyucu6704 hazırlık maçlarında yenişemedik
-
@sir-umut-birdal onlara adanmamk lazım kardeşim
-
@iborvp26 nickli arkadaş, F grubundan lider olarak geldi, davet ettik, mesaj da attım ama oyun son giriş tarihi 28.07.2017 gözüküyor, şuan beklemedeyiz :thinking:
-
@sistematikci İlk maçlar oynanmadan önce katılmazsa Arda kardeşimin ikinci bir planı varmı acaba?
-
@f-s-m-0-13 İnşallah gelir Dostluk turnuvasının final turunda pc olmasını hiç birimiz istemeyiz sanırım.
-
Haklisiniz yanliz bende yusuf ta mesaj attik bize dönüş olmadı girmemiş olabilir telefon numarası bende yok olan varsa oradan ulaşırız