Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
Turnuva heyecenla devam ediyo yenilince hevesim kursağımda kalıyo  
- 
Turnuva heyecenla devam ediyo yenilince hevesim kursağımda kalıyo  @TuRkAsKeri75 ben de yenildim  
- 
@TuRkAsKeri75 ben de yenildim  @Sir-Umut-Birdal  ilk maçı aldım iyiki 3 puanla devam ediyorum bakalım nolucak ilk maçı aldım iyiki 3 puanla devam ediyorum bakalım nolucak
- 
@Sir-Umut-Birdal  ilk maçı aldım iyiki 3 puanla devam ediyorum bakalım nolucak ilk maçı aldım iyiki 3 puanla devam ediyorum bakalım nolucak@TuRkAsKeri75 aynı durumdayız  2 maçın 2si de deplasmandı benim. Yarın içeride oynuyorum ama rakip zorlu 2 maçın 2si de deplasmandı benim. Yarın içeride oynuyorum ama rakip zorlu 
- 
@TuRkAsKeri75 aynı durumdayız  2 maçın 2si de deplasmandı benim. Yarın içeride oynuyorum ama rakip zorlu 2 maçın 2si de deplasmandı benim. Yarın içeride oynuyorum ama rakip zorlu @Sir-Umut-Birdal ben ilk maç içerdeydim rakip zorluydu ama aldım şimdide rakip iyi evdeyim ama alcağımı düşünüyorum bakalım inşallah  
- 
@Sir-Umut-Birdal ben ilk maç içerdeydim rakip zorluydu ama aldım şimdide rakip iyi evdeyim ama alcağımı düşünüyorum bakalım inşallah  @TuRkAsKeri75 başarılar  
- 
@TuRkAsKeri75 başarılar  @Sir-Umut-Birdal Eyvallah sanada 
- 
Bütün gruplarımızın tamamı doludur 
 Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür eder
 Mücadele eden tüm menajer Arkadaşlarımıza başarılar dileriz.
- 
Bütün gruplarımızın tamamı doludur 
 Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür eder
 Mücadele eden tüm menajer Arkadaşlarımıza başarılar dileriz.@F.S.M.0.13 Helal  
- 
Nostalji Ligi A 
 osm dostluk TR / grup F Liginde 3.Maçlar Oynandı Puan Tablosu Nazar Degmesin Yenilgisiz Tam Gaz Gidiyorum.   
- 
Nostalji Ligi A 
 osm dostluk TR / grup F Liginde 3.Maçlar Oynandı Puan Tablosu Nazar Degmesin Yenilgisiz Tam Gaz Gidiyorum.   @1982UqurSert1982 tebrikler :clap_tone1: 
- 
Nostalji Ligi A 
 osm dostluk TR / grup F Liginde 3.Maçlar Oynandı Puan Tablosu Nazar Degmesin Yenilgisiz Tam Gaz Gidiyorum.   @1982UqurSert1982 yanlız tablo atarken menajer isimleriyle atarsanız daha güzel durur 
- 
@1982UqurSert1982 tebrikler :clap_tone1: @F.S.M.0.13 Teşekkürler. 
- 
Nostalji Ligi A 
 osm dostluk TR / grup F Liginde 3.Maçlar Oynandı Puan Tablosu Nazar Degmesin Yenilgisiz Tam Gaz Gidiyorum.   @1982UqurSert1982 tebrikler. Zorlu 2 deplasmandan da galibiyet çıkarmışsın. Beraberlik iç sahada gelmiş. Taraftarın önünde stres oluyor herhalde  
- 
@TuRkAsKeri75 Tebrikler kardeşim.:left_facing_fist: 
- 
@1982UqurSert1982 tebrikler. Zorlu 2 deplasmandan da galibiyet çıkarmışsın. Beraberlik iç sahada gelmiş. Taraftarın önünde stres oluyor herhalde  @Sir-Umut-Birdal Aynen Teşekkürler  
- 
@TuRkAsKeri75 Tebrikler kardeşim.:left_facing_fist: @CnytAkn Eyvallah kardeşim başarılar 
- 
@Ahmet922 Yok kardeşim iddaa oyunu değil menejerlik oyunudur şuan bu forum turnuvadır bizde burda eğleniyoruz işte iddaa sandığın durum nedir ?