Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
@Kaiser-Brian-Clough 1-1 dostluk kazandı. Ama hala 1.benim  @CnytAkn zirvede ateşler yanıyor mu  
- 
@CnytAkn zirvede ateşler yanıyor mu  @F.S.M.0.13 iyi geceler dostlar nasılsınız 
- 
Yıkılmadım ayaktayım...(Mahsun Kırmızıgül'den alıntıdır  ) ) 
- 
@F.S.M.0.13 iyi geceler dostlar nasılsınız @koyucu6704 ooo Murat hocam hoşgeldin 
- 
Yıkılmadım ayaktayım...(Mahsun Kırmızıgül'den alıntıdır  ) ) @Bilocan-Bingul helal kardeşim hemde kırmızıya rağmen  :clap_tone1: :clap_tone1:
- 
abi hakem sırtımıza vurmaya çalıştı ama kendi vuruldu  
- 
abi hakem sırtımıza vurmaya çalıştı ama kendi vuruldu  @Bilocan-Bingul helal  
- 
@Bilocan-Bingul helal  @Sir-Umut-Birdal kardeşim gizli atmisin     
- 
@Bilocan-Bingul helal  @F.S.M.0.13 hosbulduk kardeşim 
- 
@CnytAkn final gelecek mi  
- 
@CnytAkn final gelecek mi  @F.S.M.0.13 gelir inşallah 
- 
@F.S.M.0.13 hosbulduk kardeşim @koyucu6704 nasılsın Murat hocam 
- 
@koyucu6704 nasılsın Murat hocam @F.S.M.0.13 çok şükür kardeşim sen nasılsın 
- 
@CnytAkn final gelecek mi  @F.S.M.0.13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @CnytAkn final gelecek mi  Bakalım 3 zafer beni finale götürür en kötü  
- 
@F.S.M.0.13 çok şükür kardeşim sen nasılsın @koyucu6704 eyvallah hocam takiliyoruz çok.sukur 
- 
@F.S.M.0.13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @CnytAkn final gelecek mi  Bakalım 3 zafer beni finale götürür en kötü  @CnytAkn hadi bakalım final sağlam olacak anlaşılan  
- 
@koyucu6704 eyvallah hocam takiliyoruz çok.sukur @F.S.M.0.13 allah daim etsin inşallah kardeşim 
- 
@F.S.M.0.13 allah daim etsin inşallah kardeşim @koyucu6704 amin hocam sen ne durumdasin grupta final var mı ? 
- 
@F.S.M.0.13 allah daim etsin inşallah kardeşim Bende özgürü asaya alirsam gerisi gelir