Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
Şu turnuvayı kaçırmasaydım iyiydi ama sağlık olsun başka zamana olursa başka bir turnuvaya katılırım 
- 
@vadante Hangi menajerler bunu yaptı ümit abi ? 
- 
@cnytakn iş başvurusu mu kardeşim  
- 
@cnytakn iş başvurusu mu kardeşim  
- 
@cnytakn  adamların primlerini yatirdin mı hesaplarına adamların primlerini yatirdin mı hesaplarına 
- 
@cnytakn  adamların primlerini yatirdin mı hesaplarına adamların primlerini yatirdin mı hesaplarına 
- 
@f-s-m-0-13 Ben futbolcularıma şampiyon olmadan para vermiyorum. Bi ara prim muhabbeti oldu o oyuncular la yolları ayırdık  @cnytakn etik değil bir kere  
- 
@cnytakn etik değil bir kere  
- 
@f-s-m-0-13 bu gün finalin oynanıcağı sahaya gidiyoruz  takım kaptanım bi gazeteciye kafayı takmış inşallah kavga çıkmaz takım kaptanım bi gazeteciye kafayı takmış inşallah kavga çıkmaz @cnytakn uyar kendisini kadro dışı kalacağını hatirlat yoksa finalde yer alamaz 
 Ve tabiki onu bekleyen para cezasını önüne tehdit olarak koy 
- 
@cnytakn uyar kendisini kadro dışı kalacağını hatirlat yoksa finalde yer alamaz 
 Ve tabiki onu bekleyen para cezasını önüne tehdit olarak koy 
- 
Merhaba arkadaşlar, herkese selam olsun  
- 
Merhaba arkadaşlar, herkese selam olsun  @sistematikci Merhaba abi. Aleyküm selam. :slight_smile: 
- 
Merhaba arkadaşlar, herkese selam olsun  @sistematikci aleyküm selam hocam 
- 
@Hestera @Dogukan-Bor Nasılsınız iyisiniz inşallah :slight_smile: 
- 
@Hestera @Dogukan-Bor Nasılsınız iyisiniz inşallah :slight_smile: @sistematikci Sağol iyiyim abi. Sen nasılsın? :slight_smile: 
- 
@sistematikci Sağol iyiyim abi. Sen nasılsın? :slight_smile: @dogukan-bor Teşekkür ederim ben de iyiyim :slight_smile: 
- 
Turnuvada finali bekliyoruz bakalım  

Manşet olmak istemiyorum. Şaka bi yana şu son maç lar oynansada biran önce başlasak.
 Manşet olmak istemiyorum. Şaka bi yana şu son maç lar oynansada biran önce başlasak.