Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@F.S.M.0.13 Teşekkürler.
-
@1982UqurSert1982 tebrikler. Zorlu 2 deplasmandan da galibiyet çıkarmışsın. Beraberlik iç sahada gelmiş. Taraftarın önünde stres oluyor herhalde
-
@TuRkAsKeri75 Tebrikler kardeşim.:left_facing_fist:
-
@Sir-Umut-Birdal Aynen Teşekkürler
-
@TuRkAsKeri75 bir sey sorabilir miyim acil lutfen cvplar misiniz bu osm denen oyun iddaa mi??
-
@TuRkAsKeri75 lutfen acil cvp
-
@sistematikci lutfen acil cevap bu osm denen oyun iddaa mi acaba?
-
@TuRkAsKeri75 kardesim Allah razi olsun.Sey nisanlim oynuyor da..ben genc bi kizim.ben de korktum iddaa mi diye.Ama sizin gibi insan evladi duzgunce cevapladi.Burda sevaba girdiniz.mert kardes merak etme burada rahatsizlik vermem Allah icin bir sey sordum insan gibi konusmasini ogrenememissiniz yazik .sorduysak demek ki onemli ki sorduk.Gereksizmis.Her neyse sagol kardesim
-
Dün geceki maçta TNT kapışması oldu. Yusuf çirçi hocamla yenişemedik dostluk kazandı. Birbirimizin önüne taş koyduk
-
@Kaiser-Brian-Clough Sabah sabah azar yedik bide
-
@Kaiser-Brian-Clough Grup da durumlar nasıl
-
@mrtgll33 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough Grup da durumlar nasıl
Grubumuzda rekabet üst düzeyde. TNT olarak da iyi durumda sayılırız. İkimiz de 3te 3 yapma niyetiyle maça çıkıp dediğim gibi biraz taş koyduk önümüze 7 şer puanla 2 ve 3. Sıraları işgal ediyoruz. Ama gruptan çıkma noktasında iddialı konuşmak istemiyorum. Leeds United olarak Billy Bremnera bel bağlamış durumdayız. Şu ana kadar sürüklüyor takımı. Defans hattımız çok açık veriyor. Bi provokasyon var diyebilirim.
En çok üzüldüğüm ise Aygün oldu. Üç maçtır şanssız kaybediyor. O yüzden diyorum iddialı değilim diye daha ligin başı. İlerleyen zamanlarda tökezlemeler artacaktır.
-
@Kaiser-Brian-Clough fena lig oluyor anladığım kadarıyla