Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@Bilocan-Bingul aynen hocam
-
@mrtgll33 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Bugünün maçları hakkında yorum yok galiba
Yönetim en az 3 maç basına konuşmamı yasakladı dünkü yenilgiden sonra. Takımı tahrik ettiğim ileri sürülüyor.
-
@TuRkAsKeri75 İstesen çok rahat çıkarsın. 433 oynamak zorunda değilsin ki. 4231 451 442 352 343 bi sürü taktik var. En rahat uyan 433 diye genel tercih bu yönde. Bi taktik bulursun gidişatı komple değiştirirsin.
-
@Kaiser-Brian-Clough hahahah sesli güldüm abi
-
@TuRkAsKeri75 olsun farklı varyasyonlar dene
-
@TuRkAsKeri75 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@mrtgll33 3-0 yenilmisim ne yorumu yapcak bisey kalmadı 4-3-3 dışına çıkamıyoruz
Sırf senin için bu gece farklı taktik deniycem. 433 dışına nasıl çıkılır gör bak. Hatta kadroda rotasyon yapıp deniycem. Alex Ferguson rotasyonu hem de
-
@Kaiser-Brian-Clough ooo çok iddaalı
-
@Kaiser-Brian-Clough ben nosltaji de olsa 451 severim gol yemek tarzım değil
-
@mrtgll33 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough ben nosltaji de olsa 451 severim gol yemek tarzım değil
Futbol yediğinden çok atma sanatıdır.
-Brian Clough (Kaiser olan) -
@Kaiser-Brian-Clough o değilde zaten bu maçtada yenilirsem taktik değişir 4-5-1 ve 4-2-3-1 pek sevmem ama bu son olsun 4-3-3 için bazen çok işe yarıyo bazen patlıyo eyw bu arada
-
Maç motorunun beni bilinçli olarak saf dışı bırakmaya çalıştığına inanmaya başladım artık 4 maçta da üstün oynayarak 1g 1b 2m aldım ya.
-
@Sir-Umut-Birdal maç motoru taş kağıt makasa döndü
-
@Sir-Umut-Birdal 2 ve 3.maç yani kaybettiklerin de maç ortada olmuş gibi, asıl istatistik top kimin sahasın da Ne kadar durmuş ona bakarım
-
Bir beraberlik haftası da bizim gruptan
-
@Sir-Umut-Birdal sevdim bu turnuvayı
-
@mrtgll33 1. maçta iki sahada da %22 oynanmış, 2. maçta rakip benim yarı sahamda daha çok oynamış, 3. maçta ben rakip yarı sahada daha çok oynamışım, 4. maçta rakip benim yarı sahamda daha çok oynamış.
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@TuRkAsKeri75 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@mrtgll33 3-0 yenilmisim ne yorumu yapcak bisey kalmadı 4-3-3 dışına çıkamıyoruz
Sırf senin için bu gece farklı taktik deniycem. 433 dışına nasıl çıkılır gör bak. Hatta kadroda rotasyon yapıp deniycem. Alex Ferguson rotasyonu hem de
Tahrik ediyorsunuz sonra yeniliyorum. 433 dışına çıkmadan oyna işte