Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@cnytakn @Kaiser-Brian-Clough ile birlikte çıkmayı garantilemişsiniz. Tebrikler :clap_tone1: Final hayırlı olsun
-
@sir-umut-birdal Teşekkürler.Her ne kadar en ezeli rakibim olsada son maçta 2. yi yenerek @Kaiser-Brian-Clough arkadaşımıza yardım etmiş olduk
-
@cnytakn pek farketmiyormuş. @Kaiser-Brian-Clough direkt rakibi olan @Tibet979 u yenerek final yolunda kendi göbeğini kendi keserek gruptan çıkmayı garantilemiş. Sizin maçın sonucu sıralamayı belirleme açısından önem taşımış
-
@sir-umut-birdal Tabi çıkmayı garantiliyordu, ben demiştim havlu attım dediğinde bi gözü final biletindeydi aslında
-
@cnytakn Avrupalı kulüplerin bizim takımlarımıza yaptıkları klasik kelime oyunlarını yaptı kendisi Onlar da bizimkilerle Türkiye'de oynayacağı zaman "Türkiye'de taraftarlar çok tutkulu. Deplasman takımı için adeta bir cehennem." tarzından açıklamalar yaparlar genelde. Çoğunda da güle oynaya yenip geçiyorlar
-
@sir-umut-birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@cnytakn Avrupalı kulüplerin bizim takımlarımıza yaptıkları klasik kelime oyunlarını yaptı kendisi Onlar da bizimkilerle Türkiye'de oynayacağı zaman "Türkiye'de taraftarlar çok tutkulu. Deplasman takımı için adeta bir cehennem." tarzından açıklamalar yaparlar genelde. Çoğunda da güle oynaya yenip geçiyorlar
ahahah aynen öyle moruinho konuşması gibi
-
hala son bir şansım var
-
@bilocan-bingul maçın çok zormuş. Bayern deplasmanı. İkinize de başarılar iyi olan kazansın.
Son haftaya C Grubu çok iyi girmiş. Fisktürü de inceledim. Deyim yerindeyse kan gövdeyi götürür.
Bu puan durumu:
Bu da fikstür. ( Diğer liglerinkini göremediğimizden kendi ligimin 22. hafta fikstürünü koydum )
-
@sir-umut-birdal bakalım kardeşim hiç beklemediğim şekilde toparladım ama celtic ve real madrid maçlarını uykudan dolayı kaçırmasam lider bile olabilirdim
-
@CnytAkn @Sir-Umut-Birdal Bu maç hakikaten finale çıkanı belirleyecek bi maçtı. Deplasmanda güçlü bi rakibe karşı oynayacaktım ve ilk anda antrenmanı gizleyerek taktik tahtamın çöpe gitmesine neden oldu ben de farklı yollara başvurmak zorunda kaldım. Sayın Cüneyt benim maç sonuç detayının ekran görüntüsünü atarsa net olarak görülecektir. Çünkü şu an ben atamıyorum maçın 12. Dakikasında gerçekleşen olaya dikkatinizi çekmek isterim.
-
@theking-38 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Abi turnuva bitince yeni turnuva olacakmı ?
@F-S-M-0-13 arda abi olacak mı ?
-
Hayırlı cumalar
-
Cüneyt oyuna girmemiş ben atıyım resmi
Gördüğünüz üzere maçı kazanmak için bazen menajerlerin fedakarlık yapması gerekiyor ve bu maçta rakip takım futbolcusu bana kafa attı. Biraz tahrik etmiş olabilirim ama maçın gerilimi içinde normaldir. -
@kaiser-brian-clough süper denk gelmiş
-
Ligimiz açıkçası çok çekişmeli geçti özellikle @CnytAkn son 15 maçtır kaybetmeden ilerledi ve lider durumda. Şanlı Leeds ise son 5 maçta 2008deki Cevat Güler ruhunu yakaladı ve gol yemeden kazandı. Böylece finali son maçlar öncesi garantiledi. Son maçlarda final iddiası devam eden iki menajer kaldı. Biri Yusuf çirci diğeri ise @Tibet979 yusuf kaybederse tibetin farklı kazanması gerekiyor averaj için. İnanılmaz bir seriyle gelen @Ghost4512 ise son maçlar öncesi maalesef şansını yitirdi yine de Celtic taraftarları kendisini bağırlarına bastı.
Kendi açımdan konuşacak olursam gerçekten büyük zevk aldım. Her maçı skorborddan takip ettim. Oyuncuları gerçek hayattan tanıdığım için onların karakterlerini yaşattım. Cüneyt ve arada diğer menajerlerle atışmam oldu o da tuzu biberi oldu bu ligin. Forumdan saldırmasam rahat duramazdım. Nihayetinde şampiyonluk şarkıları çalmaya devam edecek. Glory glory Leeds United!
-
Bu arada gol kralı Peter Lorimer ve asist kralı Allen Clarke i tebrik ediyorum. Son maçlarda bu durumun değişmemesini ümit ediyorum. İkisi de takımın göz bebeği. Kalecilerimizi de bizi ligin en az gol yiyen takımı yaptıkları için tebrik ediyorum. Büyük bir takım çalışmasıydı gerçekten.
Takımı bana karşı ateşleyen Billy Bremnera ise yazıklar olsun.
-
@f-s-m-0-13 global turnuvalarda görmek ümidiyle