Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@F.S.M.0.13 Tünaydın abi nasılsın
-
@F.S.M.0.13 İyidir abi iyi olmasamda seni gördüm iyi oldum çok şükür etrafda iyi insanları görmek güzel
-
@F.S.M.0.13 Neyse abi bu turnuvanın coinsini yükle benim hesaba ben dağıtırım insanlara hediyelerini
-
@F.S.M.0.13 ahaha sağol abi kaç aydır 800 coinsden aşağıya inmedi coinsim savaş olmayınca coins gitmiyor
-
@F.S.M.0.13 Ben şu an tek savaştayım o savaşada inş. bütün coinsim gitmez
-
@F.S.M.0.13 Yükleniyorum valla benden daha yoğun çalışıyor
-
@F.S.M.0.13 Taktiğide sen verirsin bana artık boşuna dünya şampiyonasına gönderdik seni
-
@F.S.M.0.13 Sağol abi cansın
-
Ayin 25'ine kadar yogunlugum var ve oyuna bilgisayardan erisme ihtimalim ne yazik ki yok. O yuzden grubum hakkinda detayli inceleme yapamayacagim ama kisa bir degerlendirme yapabilirim.
E grubunda ligin ilk yarisi bu aksam 21:00'da oynanacak maclarla son bulacak. 10. maclar itibariyle @ÖZGÜR7213 lige yaptigi iyi baslangicini ilk yarinin sonuna kadar surdurdu. Son 4 macini da kazanarak en yakin rakibi @koyucu6704 ile arasinda 4 puan fark var. @koyucu6704 ise baslangicta ust uste beraberlikler alarak kendine orta siralarda yer bulurken son 4 haftada seriye baglayarak 2.lige kadar yukselmis bulunuyor. 3. sirada ise @ALİ-KOÇ-61 geliyor. Baslangictan itibaten istikrarli bir performans sergileyen @ALİ-KOÇ-61 evinde oynadigi maclari kazanmakta zorlanmazken deplasmanlarda ise beraberlik koparmayi biliyor. 4. Siradaki @sametozdm ligin en iyi baslangicini yapan isimdi fakat son haftalarda buyuk bir dusus yasadi. 10. Hafta itibariyle 3.lukten 3 puan uzaklikta. 5. Sirada yer alan @Sir-Umut-Birdal ise lige kotu bir baslangic yapmisti fakat sonradan uzun ugraslar sonucu oturttugu sistemi son maclarda meyvelerini vermeye basladi ve son 5 macta 10 puan toplayarak 9.luktan 5.lige kadar yukseldi. Ligin ikinci yarisi icin hazir oldugunu belirten menajer "10 macin 6 tanesi deplasmandaydi. İkinci yarida fikstur avantaji bizde. Ustelik ilk 3 siradaki takimla kendi sahamizda oynayacagiz. Onlari Santiago Barnabeu'dan puanla cikartmaya niyetimiz yok." aciklamalarinda bulundu. Bugun 6. siradaki @azimyunus adli menajerle karsilasacak olan @Sir-Umut-Birdal rakibin kadrosundaki yorgun oyunculari goz onune aldigimizda bu macta 3 puandan baska bir ihtimali hesaba katmadigini belirtti. 6. siradaki @azimyunus lige cok iyi bir baslangic yapamamisti fakat @ALİ-KOÇ-61 hocanin 541B taktigiyle harikalar yarattigini gormus olacak ki bu taktigi uygulamaya basladi ve ust uste basarili sonuclar almaya basladi. Son 5 macta topladigi 10 puan bunun bir gostergesi.Kisa bir degerlendirme dedik, destan yazmisiz. Bu kadari yeter simdilik. Analizini yapamadigim arkadaslar kusura bakmasin. Vaktim bu kadarina yetti :slight_smile:
-
@Kaiser-Brian-Clough aynen bende biraz çocuk ruhluyum hayat yoksa sıkıcı geçiyor
-
@CnytAkn @F-S-M-0-13 iyi akşamlar dostlar nasılsınız