Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@Sir-Umut-Birdal kardeşim bence yoğurdu direk yemeden yut
-
@Bilocan-Bingul günde aşağı yukarı 1 saat taktik çalışıyorum valla ama hala oturtamadım sistemi
-
@Sir-Umut-Birdal denemeye devam et o zaman illa oturtursun
-
Turnuvanın organizatörüne ve sponsoruna buradan bir kez daha teşşekkür edelim bize bu imkanı sundukları için. Yoksa bu kadar iyi menajerlerin olduğu bir lig nereden bulacaktık. Sayelerinde taktik bilgimizi arttırıyoruz.
-
@Sir-Umut-Birdal Aynen 10kişi kaldıktan sonra iş usta ayaklara kaldı kaçırma gibi bi şansları yoktu orada kazanılan 1puan belkide şampiyonluk yolunu açıcak bize
-
Bugün turnuva forumunun aktif isimlerinden @TuRkAsKeri75 ile karşı karşıya geleceğiz. Leeds United olarak dün aldığımız galibiyetle takım içindeki kötü havayı dağıttık. Yönetim kurulu başkanı da dün yaptığı terbiyesizlikten ötürü özür diledi benden. Çalkantılı bir kulüpteyim. Tamamen geçmişten gelen bir kin var bana karşı ama hallediyorum.
Rakip benim için gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olan George Best önderliğinde hareket eden Manchester United. Ancak ekibimiz İngiliz derbilerinde çok daha fazla motive oluyor. Bugün bir fark izleyebilirsiniz. 4 mü desem 5 mi bilemiyorum. Tabi bunu ben demedim Bremner dedi. -
@Kaiser-Brian-Clough başarılar dilerim her ikinizede
-
@Kaiser-Brian-Clough Kardeşim bestin yedek oynayıp oynamadığına bak benim macimda yedekti
-
@Bilocan-Bingul said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough Kardeşim bestin yedek oynayıp oynamadığına bak benim macimda yedekti
Rakibim bugün oyuna girmedi o yüzden hamle yapmadım henüz
-
@Kaiser-Brian-Clough bence aklında bulunsun bestin oynama haberini alirsan onu en sevdiği şey olan alkolle kandirirsin böylece macı kazanma ihtimalin artar ama bobby charltonada dikkat et derim
-
Ya bu çocuk @TuRkAsKeri75 her gün online oluyordu her saat. Bugün girmedi hiç. Maçtan soğudum ya. Laf atacak adam olmayınca konsantrasyon kalmıyor ki. Bide yenilirim bunun üzerine. 433 ten başka taktik yok deyip duruyordu ezecektim güzel güzel atışacaktım burda. Şanssızlık.
-
@Kaiser-Brian-Clough online olmuş arkadaş
-
@Sir-Umut-Birdal Takım sahaya çıktı bile ya. Şu an stattaki uğultudan beni bile duymuyorlar. Çok geç online oldu. Motive olamadık
-
@Kaiser-Brian-Clough oyunu yaşayarak oynuyorsun abi İmreniyorum
-
Turnuvaya kötü bir başlangıç yaptım diyebilirim ama daha ligin başı sayılır önümüzde çok maç var umarım toparlanırım
-
@Kaiser-Brian-Clough Online olamamamın nedeni hastaydım arkadaşlar serum yedim dün bi kere yedim yarar sağlamadı akşam bidaha yedim çok şükür iyiyim şuan seninle olan maçın aklıma geldi serumlu serumlu girdim oyuna maçıda aldım 4-3-3 gücü
-
@TuRkAsKeri75 geçmiş olsun kardeşim
-
@F.S.M.0.13 Eyvallah saolasın