Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
@Bilocan-Bingul şimdiden iyi geceler kardeşim  @mrtgll33 saol abi şimdiden uykumu alayım da yarın yorgun düşüp kadroyu falan girmeyi unutmayayım  
- 
@Sir-Umut-Birdal ali mi  Ben savaşta bile hazırlık atmıyorum ona kadrom bile gelişmiyor adam iyi Ben savaşta bile hazırlık atmıyorum ona kadrom bile gelişmiyor adam iyi @mrtgll33 valla mı? ben forumda aşağı yukarı yeniyim. bir de ekip işlerinden anlamıyorum. o yüzden kim sağlam kim zayıf tanımıyorum  o zaman kendisiyle olan maçlardan ümidi keseyim o zaman kendisiyle olan maçlardan ümidi keseyim 
- 
@ALİ-KOÇ-61 e karşı dostluk maçı yapayım dedim 0-2 yenildim ya  değişik bir şeyler denemem lazım değişik bir şeyler denemem lazım @Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @ALİ-KOÇ-61 e karşı dostluk maçı yapayım dedim 0-2 yenildim ya  değişik bir şeyler denemem lazım değişik bir şeyler denemem lazım İstatistikleri kontrol et skora göre hareket etme derim  
- 
@mrtgll33 saol abi şimdiden uykumu alayım da yarın yorgun düşüp kadroyu falan girmeyi unutmayayım  @Bilocan-Bingul aynen öyle kardeşim bende yatacağım da uyuyamadım  
- 
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @ALİ-KOÇ-61 e karşı dostluk maçı yapayım dedim 0-2 yenildim ya  değişik bir şeyler denemem lazım değişik bir şeyler denemem lazım İstatistikleri kontrol et skora göre hareket etme derim  @Kaiser-Brian-Clough al abi istatistik dedin madem  

- 
@mrtgll33 valla mı? ben forumda aşağı yukarı yeniyim. bir de ekip işlerinden anlamıyorum. o yüzden kim sağlam kim zayıf tanımıyorum  o zaman kendisiyle olan maçlardan ümidi keseyim o zaman kendisiyle olan maçlardan ümidi keseyim @Sir-Umut-Birdal favorimdir her zaman  
- 
@Kaiser-Brian-Clough al abi istatistik dedin madem  
  @Sir-Umut-Birdal Ahahah güldürdün 
- 
@Bilocan-Bingul aynen öyle kardeşim bende yatacağım da uyuyamadım  @mrtgll33 kafeini falan fazla mı kaçırdın abi yoksa  
- 
@Kaiser-Brian-Clough al abi istatistik dedin madem  
  @Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @Kaiser-Brian-Clough al abi istatistik dedin madem  
  Umut bence yeni taktikler dene. Skora göre hareket et boşver istatistiği. 
- 
@mrtgll33 kafeini falan fazla mı kaçırdın abi yoksa  @Bilocan-Bingul Hayat şartları diyip acıtasyon yapmayı tercih ediyorum şuan  
- 
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @Kaiser-Brian-Clough al abi istatistik dedin madem  
  Umut bence yeni taktikler dene. Skora göre hareket et boşver istatistiği. @Kaiser-Brian-Clough %10000 return  
- 
@Bilocan-Bingul Hayat şartları diyip acıtasyon yapmayı tercih ediyorum şuan  @mrtgll33 aynen abi bencede  
- 
  Umut bence yeni taktikler dene. Skora göre hareket et boşver istatistiği. @Kaiser-Brian-Clough bence hiç ümit yok  
- 
@Kaiser-Brian-Clough %10000 return  @mrtgll33 "Its football thats football. Whats can i do sometimes?" durumuna örnek olacak bir dönüş bu  
 @Sir-Umut-Birdal çok da kafa yormamak lazım. Sonuçta ilk üç önemli 
- 
@mrtgll33 "Its football thats football. Whats can i do sometimes?" durumuna örnek olacak bir dönüş bu  
 @Sir-Umut-Birdal çok da kafa yormamak lazım. Sonuçta ilk üç önemli @Kaiser-Brian-Clough Ondan da fena bir dönüş ama neyse  
- 
@mrtgll33 amaç o değil mi abi zaten adı üstünde  
- 
@mrtgll33 amaç o değil mi abi zaten adı üstünde  @Bilocan-Bingul Aynen kardeşim ama herkes yok henüz forumlarda  
- 
@Kaiser-Brian-Clough Ondan da fena bir dönüş ama neyse  @mrtgll33 I love that game. Daha ikinci maç günü ortam şenlendi