Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
Dostluk kap  @тc-darxoul sen şuna oynatamadım takımı desene  
- 
@f-s-m-0-13 şuan abi ?  @daryldixon31 benim favori belirtmem etik olmaz tabi seninde  
- 
@daryldixon31 benim favori belirtmem etik olmaz tabi seninde  @f-s-m-0-13 elenen favorin kim pekı  
- 
@f-s-m-0-13 elenen favorin kim pekı  @daryldixon31 sence  
- 
@daryldixon31 sence  @f-s-m-0-13 tahmin edemedim abi  
- 
@f-s-m-0-13 tahmin edemedim abi  @daryldixon31 boşver yanlış ata oynamışız  
- 
@daryldixon31 boşver yanlış ata oynamışız  @f-s-m-0-13 peki öyle olsun abi  
- 
@f-s-m-0-13 peki öyle olsun abi  @daryldixon31 sana oynadim sana  
- 
@daryldixon31 sana oynadim sana  @f-s-m-0-13 valla ben oldugumu tahmin etmedim abi valla bu sefer kusuruma bakma inşallah birdahaki sefer iyi bir performans koyarım ortaya  
- 
@f-s-m-0-13 valla ben oldugumu tahmin etmedim abi valla bu sefer kusuruma bakma inşallah birdahaki sefer iyi bir performans koyarım ortaya  @daryldixon31 günden güne kendini geliştiriyorsun başarılarının devamını dilerim 
- 
@daryldixon31 günden güne kendini geliştiriyorsun başarılarının devamını dilerim @f-s-m-0-13 teşekkür ederim abi cogu şeyi sana borcluyum :clap_tone3: 
- 
Başarılar 
- 
Başarılar @theking-38 hoşgeldin kardeşim 
- 
@f-s-m-0-13 teşekkür ederim abi cogu şeyi sana borcluyum :clap_tone3: @daryldixon31 estf Kardeşim 
- 
Başarılar @theking-38 sende hoşgeldin kardeşim ... 
- 
@theking-38 sende hoşgeldin kardeşim ... @daryldixon31 yarın dünya sampiyonasi başlıyor hazirmisin  
- 
Benim favorim sistemci yusuf hocam   
- 
Benim favorim sistemci yusuf hocam   @тc-darxoul niye kendini favori gormuyormusun  
- 
Kendi kendimin favorisi olmak yakisik almaz hoş olmaz  
- 
@daryldixon31 yarın dünya sampiyonasi başlıyor hazirmisin  @f-s-m-0-13 hazırım abi hemde nasıl başarılar abi sanada