Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
@f-s-m-0-13 yok abi ya wc ile bile ilgilenemedim sen ne diyosun @тc-darxoul olsun biz kupayı sahada getiririz kardeşim  
 Son zamanlarda aktif değilsin biliyorum
- 
@injoystar sen yokmuydun kardeşim turnuvada 
- 
@тc-darxoul olsun biz kupayı sahada getiririz kardeşim  
 Son zamanlarda aktif değilsin biliyorum@f-s-m-0-13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @тc-darxoul olsun biz kupayı sahada getiririz kardeşim  
 Son zamanlarda aktif değilsin biliyorumSonucu ben söyledim de haberi oldu  
- 
@injoystar olsun kardeşim başka sefere inşallah 
- 
@f-s-m-0-13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @тc-darxoul olsun biz kupayı sahada getiririz kardeşim  
 Son zamanlarda aktif değilsin biliyorumSonucu ben söyledim de haberi oldu  @sistematikci o kadar diyorsun  
- 
@sistematikci o kadar diyorsun  @f-s-m-0-13 aynen WCL yi bile ben ondan önce bakıp söylüyordum  
- 
@injoystar gelecek turnuvaya ilk senin adını yazdım  
- 
@cnytakn ahahaha aynen kardeşim  
- 
@injoystar eyvallah kardeşim ne mutlu bana 
- 
@cnytakn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: Asıl kapışma finalde. Avrupa maçlarını bırakıp foruma koşucak herkes biletler tükendi  
  Bilet fiyatlarını belirle  
- 
@cnytakn ahahaha aynen kardeşim  @sistematikci Yusuf abi biletleri karaborsa dan satıyormuş  
- 
@cnytakn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: Asıl kapışma finalde. Avrupa maçlarını bırakıp foruma koşucak herkes biletler tükendi  
  Şampiyonluk oranları belli oldu mu  @CnytAkn @CnytAkn
- 
@injoystar karaborsaya düşmesinde  
- 
  Şampiyonluk oranları belli oldu mu  @CnytAkn @CnytAkn@sistematikci bana öğrenciler basıyor abi oranlar 100.000 benim sana sistemciler basıyormuş banko diye isminden dolayı  
- 
@sistematikci Yusuf abi biletleri karaborsa dan satıyormuş  @cnytakn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @sistematikci Yusuf abi biletleri karaborsa dan satıyormuş  Buradaki herkese yetecek kadar var merak etmeyin  
- 
@sistematikci bana öğrenciler basıyor abi oranlar 100.000 benim sana sistemciler basıyormuş banko diye isminden dolayı  @cnytakn sistem bana mı çalışıyor diyorsun yani :rofl: 
- 
@cnytakn sistem bana mı çalışıyor diyorsun yani :rofl: @sistematikci isminin hakkını vermen gerek abi  
- 
Valla finali kim alırsa Yusuf kardeşim hamama göturecekmis