Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@f-s-m-0-13 Eagles da USSR ile savaş yapmak, ana hesap ve s1 de mp kasmak derken baya yorucu olması nedeniyle turnuvada da neyse ki erken koptum.
O nedenle son maçları çok önemsemediğimden beni 2. sıraya düşürmüş olsalar da yine de final biletini aldığım için mutluyum :slight_smile:Valla takdir ediyorum kardeşim özellikle biz çoluk çocuk sahibi kişilerin bu denli zaman ayirabildigine
-
@dogukan-bor said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@f-s-m-0-13 Bende evde olduğum için bu kadar aktif olabiliyorum. Normalde çok aktif değilimdir. :slight_smile:
Ne iş yapıyorsun kardeşim
-
@sistematikci O maçı iple çekiyorum
-
@f-s-m-0-13 Stajını daha yeni tamamlamış öğrenciyim abi. Henüz iş hayatına atılacak kadar pişmedim.
-
@f-s-m-0-13 Aynen öyle kardeşim en ufak anı bile değerlendiriyorum, bazen maç kadrosunu ve taktikleri çok değişik yerlerde yapmak zorunda kaldığım da olabiliyor
-
@dogukan-bor ooo hadi bakalım inşallah herşey senin için güzel olur
-
@sistematikci bende
-
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@f-s-m-0-13 Aynen öyle kardeşim en ufak anı bile değerlendiriyorum, bazen maç kadrosunu ve taktikleri çok değişik yerlerde yapmak zorunda kaldığım da olabiliyor
yapanlar anlar diyosun hocam
-
@f-s-m-0-13 Sağolasın abi. İnşallah hepimiz için her şey güzel olur. :slight_smile:
-
@f-s-m-0-13 ahahaha anlattıklarımda bi an kendini gördün değil mi
-
@dogukan-bor amin kardeşim
-
@sistematikci aynen yav
-
@f-s-m-0-13 neyse ki transferli değil yoksa bir de kadro kasmak için uğraşacaktık :slight_smile:
-
@sistematikci Doğukan ve Cüneyt bunu nerden bilecek
-
Bu turnuvaya gelene kadar böyle zorlu bir lig oynamamıştım. Başlarda bocaladım ama çok şükür çabuk uyum sağlayıp finale çıkmayı başardım. Finalde gönlümden geçen ilk üçe girmek ya da kupayı almak ama şu anki tecrübem ve rakip menajerlerin tecrübelerine baktığımda pek mümkün görünmüyor Ligimde @ALİ-KOÇ-61 ile oynadığım maçlarda bunu bariz olarak gördüm. İki maçta da gol dahi atamadım Finalde minimum 10 tane @ALİ-KOÇ-61 ayarında ve daha iyi hoca olur. Gerçekçi olmak gerekirse 18 takımdan ilk dokuza girsem kendimi başarılı sayarım
-
@f-s-m-0-13 onlar da ileride oyunu bırakmazlarsa bilecekler elbet
-
@f-s-m-0-13 Neyi abi?
-
@sistematikci ben çok yaptım hocam bilmek istemiyorum sağol