Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

1 Senede OSM'de Ne Yapıldı?

OSM: Oyun hakkında
    3
    3
    974
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • over the rainbown
      over the rainbown Turkish Users last edited by

Bunu gerçekten merak ediyorum.Yeniliğe bir şey demiyorum ama oyunda geriye giden gerçekten bazı şeyler var:
      1-Fantezi ligi kaldırılıdı:Acaba san marino gibi liglerin bulunduğu bu oyunda bu ligin ne eksisi var ya da bu sisteme eklenmesinde ne sakınca var oyuncular aynı oyuncular.
      2-Ekipte sıralama hataları:Sıklıkla mp güncellenme hatası oluyor ve 1 senedir düzeltilemiyor.
      3-Ülke sıralamasında menajere tıklayamamak:Acaba bir link eklemek çok mu zor o menajer isimlerine illa arkadaşa mı eklemek gerek.
      4-Hile sonuçlarını görememek:Acaba osayfanın kaldırılma amacı ne eklemek çok mu zor?
      5-Skorbord:Sadece androide var pcden oynayanlara niye yok?
      Bunlar sadece benim aklıma gelenler.Malesef oyun eski versiyonu bile yakalayamıyor 😞

Kaiser Brian Clough mrtgll33 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • Kaiser Brian Clough
        Kaiser Brian Clough @over the rainbown last edited by

@over-the-rainbown said in 1 Senede OSM'de Ne Yapıldı?:

Skorbord konusunda destekliyorum 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • mrtgll33
          mrtgll33 @over the rainbown last edited by

@over-the-rainbown said in 1 Senede OSM'de Ne Yapıldı?:

Bunu gerçekten merak ediyorum.Yeniliğe bir şey demiyorum ama oyunda geriye giden gerçekten bazı şeyler var:
          1-Fantezi ligi kaldırılıdı:Acaba san marino gibi liglerin bulunduğu bu oyunda bu ligin ne eksisi var ya da bu sisteme eklenmesinde ne sakınca var oyuncular aynı oyuncular.
          2-Ekipte sıralama hataları:Sıklıkla mp güncellenme hatası oluyor ve 1 senedir düzeltilemiyor.
          3-Ülke sıralamasında menajere tıklayamamak:Acaba bir link eklemek çok mu zor o menajer isimlerine illa arkadaşa mı eklemek gerek.
          4-Hile sonuçlarını görememek:Acaba osayfanın kaldırılma amacı ne eklemek çok mu zor?
          5-Skorbord:Sadece androide var pcden oynayanlara niye yok?
          Bunlar sadece benim aklıma gelenler.Malesef oyun eski versiyonu bile yakalayamıyor 😞

Merhaba,

1- Fantezi ligi sistem ile oluşan uyumsuzluk nedeniyle; daha sonradan daha gelişmiş ve detaylısı sunulmak amacıyla kaldırıldı. Bir çok güncelleme çalışması olduğu için GB yavaş yavaş ekleyecektir.

2- Ekipler güncellemesine resmi olarak başlandı, köklü değişiklikler bizi bekliyor. Bu sırada hatalar meydana gelebilir.

3- Bu konuda katılıyorum. GB'ye iletilmiş bir konu. Belki olabilir.

4- Güvenlik açısından alınmış bir karar.

5- Çalışmalar devam ediyor, gerekli testlerden geçtiği zaman tabiki Pc'de olacaktır.

Biraz sabır Toprak ✌

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • 1 / 1
          • First post
            Last post