1 Senede OSM'de Ne Yapıldı?
-
Bunu gerçekten merak ediyorum.Yeniliğe bir şey demiyorum ama oyunda geriye giden gerçekten bazı şeyler var:
1-Fantezi ligi kaldırılıdı:Acaba san marino gibi liglerin bulunduğu bu oyunda bu ligin ne eksisi var ya da bu sisteme eklenmesinde ne sakınca var oyuncular aynı oyuncular.
2-Ekipte sıralama hataları:Sıklıkla mp güncellenme hatası oluyor ve 1 senedir düzeltilemiyor.
3-Ülke sıralamasında menajere tıklayamamak:Acaba bir link eklemek çok mu zor o menajer isimlerine illa arkadaşa mı eklemek gerek.
4-Hile sonuçlarını görememek:Acaba osayfanın kaldırılma amacı ne eklemek çok mu zor?
5-Skorbord:Sadece androide var pcden oynayanlara niye yok?
Bunlar sadece benim aklıma gelenler.Malesef oyun eski versiyonu bile yakalayamıyor -
@over-the-rainbown said in 1 Senede OSM'de Ne Yapıldı?:
Skorbord konusunda destekliyorum
-
@over-the-rainbown said in 1 Senede OSM'de Ne Yapıldı?:
Bunu gerçekten merak ediyorum.Yeniliğe bir şey demiyorum ama oyunda geriye giden gerçekten bazı şeyler var:
1-Fantezi ligi kaldırılıdı:Acaba san marino gibi liglerin bulunduğu bu oyunda bu ligin ne eksisi var ya da bu sisteme eklenmesinde ne sakınca var oyuncular aynı oyuncular.
2-Ekipte sıralama hataları:Sıklıkla mp güncellenme hatası oluyor ve 1 senedir düzeltilemiyor.
3-Ülke sıralamasında menajere tıklayamamak:Acaba bir link eklemek çok mu zor o menajer isimlerine illa arkadaşa mı eklemek gerek.
4-Hile sonuçlarını görememek:Acaba osayfanın kaldırılma amacı ne eklemek çok mu zor?
5-Skorbord:Sadece androide var pcden oynayanlara niye yok?
Bunlar sadece benim aklıma gelenler.Malesef oyun eski versiyonu bile yakalayamıyorMerhaba,
1- Fantezi ligi sistem ile oluşan uyumsuzluk nedeniyle; daha sonradan daha gelişmiş ve detaylısı sunulmak amacıyla kaldırıldı. Bir çok güncelleme çalışması olduğu için GB yavaş yavaş ekleyecektir.
2- Ekipler güncellemesine resmi olarak başlandı, köklü değişiklikler bizi bekliyor. Bu sırada hatalar meydana gelebilir.
3- Bu konuda katılıyorum. GB'ye iletilmiş bir konu. Belki olabilir.
4- Güvenlik açısından alınmış bir karar.
5- Çalışmalar devam ediyor, gerekli testlerden geçtiği zaman tabiki Pc'de olacaktır.
Biraz sabır Toprak