STSL İlhan Cavcav Sezonu (2017-2018)
-
Galatasarat'in şampiyonluğunu ve Akhisar'in TZK Kupasını almalarından dolayi tebrik ederim
Burak Yılmaz'a ve Trabzonspor Yönetimine bir kaç sözüm olacak. Hatırlarsan Burak futbolun bitmişken futbolculuk hayatın tükenmiş yani Süper ligde oynayabilecek kulüp bulamazsken o zamanki şartlar gereği doğru bi kararla seni Trabzondpor'un kadrosuna dahil ettiler. Trabzonspor ve sen karşılıklı birbirinizi yikselttiniz.
Devre arası yönetimin seni göndermesini ćok istedim. Çünkü basın toplantısında hiç hoş olmayan sözler sarfettin üstelik de haddin degilken. Benim için senin sahada ne yaptığın çok önemli değil. Evet sahada yaptığın şeyler önemli lakin saha dışında da yaptıkların önemli. Ve saha dışında yaptıkların söylemlerin eksilerin benim gözümde senin saha içinde yaptıklarını silip götürüyor. Hadi devre arasında gönderilmedin, yaz transfer döneminde mutlaka gönderilmelisin. Çünkü bu sefer ki hadsizligi de Özkan Sümer'e yaptın üstelik bi de kalkmişsin Trabzonspor'luyum diyorsun. Peki sen Trabzonspor"lu isen Trabzonspor aşığı isen yaklaşık 2,5 yıldır doğru düzgün maaş alamayan kalecimiz Onur Kıvrak, Yattara ve Alanzinho nereli ve hangi takıma aşıklar. -
@bayram-karakuş Bir futbolcu işte ben bu takımlıyım, işte şu takımı bu kadar seviyorum, işte küçüklüğümden beridir şu takımı destekliyorum diyorsa yalan söylemiş olur özellikle yüzde 95'i. Tamamen bu futbolcu milletinin taraftarın gözüne girmektir. Ayrıca popülist bir yaklaşımdır başka da bir şey değildir.
-
@bayram-karakuş Umarım Burak Yılmaz duyar
-
Ve 37. Fenerbahçe Başkanı Ali KOÇ
Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Ali Koç, 20 bin 736 geçerli oyun 16 bin 92'sini aldı ve Aziz Yıldırım'ı geride bırakarak başkanlığa seçildi. Ülker Stadı'nda yapılan tarihi kongrede kullanılan oyların 20 bin 736'sı geçerli sayıldı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar devam etti. Daha sonra Genel Kurul Divan Başkanı Vefa Küçük'ün öncülüğünde oy sayım işlemine başlandı. Yaklaşık 2,5 saatte sayılan oyların sonucunda neticeyi de Küçük açıkladı. Ali Koç, 16 bin 92 oy alarak yeni başkan olurken, Aziz Yıldırım 4 bin 644 oyda kaldı. Koç, Yıldırım'a 11 bin 448 oy farkı attı. Seçim sonrası konuşan yeni Başkan Ali Koç, "Kendimizden çok emindik. Kazanan, fark atacaktı. Bu yolda kimseye biat etmedik. Mutlu olmaya, gurur duymaya hazır olun" dedi.
-
@f-s-m-0-13 Ali KOÇ'ta katar
-
Merhaba değerli menajerler yeni sezonun başlasıyla beraber bu başlığa da bir nokta bırakmanın zamanı gelmiştir...
Yeni sezon hakkında ki düşüncelerinizi STSL Lefter Küçükandonyadis Başlığı üzerinden gönderebilirsiniz.