Öneri Oyuncu Formları
-
Beyler oyuncu formlarının coins ile yükseltilmesi özelliği nasıl olur ? ya da Dostluk maçı yaptıkça formlarının artması gibi .
Olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum
-
@karacadal07 kesinlikle olumsuz.
-
@karacadal07 dostluk maçıyla artmasına olumsuzum ama altın ile arttılabilir. Gelse bile kullanmayacağım bir özellik olur. Ne olumluyum ne olumsuz.
-
@karacadal07 Olumsuz bunun yerine yedek oyuncu bulundur formu düşen oyuncu dinlendir no masraf
-
@karacadal07 said in Öneri Oyuncu Formları:
Olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum
Oyuncu formlarının dostluk maçı veya başka bir etkenle artmasına karşıyım. Gerçekliği azaltacaktır. Formun düşmesi yedekleri kullanmaya itiyor ve bir nevi strateji geliştiriyor menajer. Rotasyon kavramını ortadan kaldırır bu şekilde oluşacak bir durum.
-
Önemli maçlardan önceki maçlar rotasyon yaparak yani formlarının düşmesinden korkarak çok puan kaybettim böyle bir öneri sundum
-
Olumsuzum zaten oyuncuların formu zaman içinde düşüyor o yüzden kadronuzda yedek oyuncular da bulundurmalısınız
-
saçma olur hocam ben olumsuzum
-
Olumsuzum çünkü oyuna ne kadar coins kullanımı gerektiren özellik geldikçe para yatıran ile yatırmayan arasındaki fark artacak
-
Olumsuzum, yedek oyuncuların hiçbir önemi kalmaz. Transfer yapmanında pek bir önemi kalmaz. Oyundan çabuk sıkılırsın.
-
Gerek yok