Lige Alım Başlığı
-
Slovenya Ligi
Ligin başlamasına 2 gün var 4 tane takım müsait rekabete açık bir lig olacak herkesi bekliyorum.Antrenman kampına kapalı istek yollayın kabul edeyim.
Lig No:16371988 -
Lig: Faroe Adaları
Lig adı: Johan Cruyff R.I.P.
Moderatör: RevengeisComing
Server: Marco
Uygun kulüp sayısı: 9
İlk maçın oynanmasına 3 gün 18 saat var.Not: Antrenman kampı ve Gizli antrenman kapalıdır.
-
Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır OSM oynayan birisiyim.Arkadaşlarla sürekli lig kurup oynuyoruz.Fakat arkadaşlarımın haricindeki diğer OSM kullanıcıları, hangi lige girsem veya açsam ya ligin ortasında istifa ediyorlar ya da oyunu bırakıyorlar.O yüzden rekabetin hat safhada olacağı hatta adını ALLSTAR vereceğim bir lig kuruyorum.Ligde en az 7-8 tanesi yakın çevremden arkadaşlarım ama asla hile şike dönmez.Eğer aramıza katılmak isteyenler varsa ulaşabilirler.İngiltere ligi açmayı düşünüyorum daha bizim alacağımız takımlar bile belli değil o yüzden isteyen istediği takımı alabilir şu anda bütün takımlar boş.İstifa eden kişiler yüzünden ya da oynamayı bırakan insanlar yüzünden bilgisayarlarla oynadıkça daha az mp kazanıyoruz daha az mp demek daha az boss coins demek.Dediğim gibi ben bir lig kurmak istiyorum ve güçlü olduğumu da düşünüyorum o yüzden ligime çok güçlü olduğunu düşünen sıkılınca istifa etmeyecek iddialı kişileri bekliyorum. Not:Bize çok güçlüler lazım
-
Bu arada whatsapp grubumuz var wp grubuna ister gelir ister gelmezsiniz o size kalmış.
-
@oğuz-kesim Sadece 5 takım kaldı acele edin kıyasıya bir lig mücadelesi için sezon öncesi son 4 gün.
-
@oğuz-kesim Merhaba; lütfen flood (artarda mesaj) yapmayınız. Forum Kurallarını okuyunuz.
-
Lig: Ulusal Lig A
Ad: Ulusal Lig A3 hazırlık günü var, boşta sadece 2 takım var Hırvatistan ve İsviçre.
-
6 takım boşta. 2 hazırlık günü var.
-
Lig: San Marino
Hesap: Ana hesap
Maç başlangıcı: 3 gün 6 saat
Ligdeki kulüp sayısı: 14
Ligdeki boş kulüp sayısı: 10Yarışmayı seven aktif menajerler lige katılabilir
-
Lig: Ireland
Lig adı: ANLREYZ
Server: Sir Bobby
Uygun kulüp sayısı: 8
İlk maçın oynanmasına 7 saat vardır.Antrenman kampı
Gizli antrenman
Kulüp fonu ücreti -
Lig: Türkiye
Lig Adı: Turquie
Maçların Başlama Saati: 22:22
İlk Maç: 5 Nisan
Uygun Kulüp Sayısı: 6 (Akhisar, Bursa, Sivas, Kayseri, Alanya, Konya)Dolu ve rekabetçi bir lig olması dileğiyle...
-
Lig : İngiltere 5. Ligi
Sezon : 1
Hafta : Sezon Öncesi Son Gün
Uygun kulüp sayısı: 18 -
Lig adı: ✯RED DEVILS✯
Server: Jose
Uygun kulüp sayısı: 6
İlk maçın oynanmasına 22 saat vardır.Antrenman kampı
Gizli antrenman
Kulüp fonu ücreti -
Lig: İzlanda
Lig adı: BoşBeleşİşler v3
Moderatör: éomer13
Server: Samuel
Uygun kulüp sayısı: 3
İlk maçın oynanmasına 3 gün 20 saat var.Antrenman kampı
Kulüp fonu ücreti
Zamanlayıcı -
- Nostalji Ligi A
- Ligin başlamasına 4 gün var
- Bütün oyuncu güçleri,kadro değerleri ve hedefler eşit
- Eşit şartlar altında güzel ve dostça mücadeleler için yeni kurduğum ligime beklerim davet atın kabul edeyim
-
Lig: Fransa
Lig Adı: Франция
Maçların Başlama Saati: 22:22
İlk Maç: 8 Mayıs ( 3 gün 22 saat var )
Uygun Kulüp Sayısı: 13Dolu ve rekabetçi bir lig olması dileğiyle...
-
Lig: İngiltere
Lig ismi: HodriMeydan!
Lig no: 79254128
Uygun külüp sayısı : 7
Hafta: 4
Herkesi bekleriz aktif bir lig olması için. -
Lig adı: #herseycokguzelolacak
Server: Granit
Uygun kulüp sayısı: 9İlk maçın oynanmasına 4 gün vardır.
Antrenman kampı
Gizli antrenman -
- Türkiye Ligi
- Sezon öncesi gün 4 (4 gün sonra lig başlıyor)
Arkadaşlarımla kurduğumuz lige beklerim,rekabeti bol zevkli bir lig olması dileğiyle,iyi oyunlar..