Ekibe Alım Başlığı
-
Bir ara bırakmıştım tekrar geri döndüm ekipte yer almak istiyorum profilimi inceleyebilirsiniz menajer puanim birinci hesap icinb31.000 davetlerinizi bekliyorum
Oyun içi ismim balici67 bu arada
-
Ekip adı:ROSESON
Yeni açıldı. Tek şart aktif menejerleri kabul ediyorum. Hepinizi bekliyorum
-
77 binlerde sıralamadayım aktif ekip arıyorum herhün aktifim.
-
@emin-güneş5 said in Ekibe Alım Başlığı:
77 binlerde sıralamadayım aktif ekip arıyorum hergün aktifim.
Menejer puanım:
27.300
-
Arkadaşlar merhaba yeni bir ekip açtık adı TR BÖRÜ, savaşlarda yer alacak ilk maçtan çıkıp gitmeyecek kişiler istek atabilirler.
-
Galatasaray Sk Ekibinin bir alt ekibi olan Galatasaray SK Akademiye alımlar başlamıştır.
-
Ekibe tecrübeli kişiler alınacaktır. Mesaj ile ulaşabilirsiniz.
-
@ozdas51 Bu ekip her zaman gözümde ulaşılmaz bi ekipti. Çok güçlüydü, üyeleri çok iyi menajerlerdi. 2012 nin ortalarında ekibe katıldığımda yaşadığım heyecanı anlatamam. İçinde bulunduğum sürede çok mutlu günler geçirdim. Tekrar faaliyete geçiyor olması "gözümde canlanır koskoca mazi sevdiğim nerede ben neredeyim" dedirtti. Çok mutlu oldum. Umarım eski ihtişamlı günlerine geri döner. Başarılar.
-
@kaiser-brian-clough Bu güzel yorumlar için çok teşekkür ederiz
-
@emin-güneş5 buyu gel ultrAslan Erzurum
-
OFMSüperStar ekibimiz bugün itibariyle kurulmuştur sağlam ekib kuracağım için davetle menajer alımını Uygun gördüm Gelmek isteyen Arkadaşlar Bana mesaj yolu ile ulaşabilirler.
-
Ekip adı:HEDEF 1453
Gelmek isteyenler mesaj atabilirler
-
Ekip ismi HEDEF 1453 savaş kısmında 4 kişi bekliyoruz şuan 1 kişi gelince başlatıcaz gelmek isteyen tecrübeli arkadaşlar bana mesaj atabilirler (oyundan)
-
fenerliyim yaş 29 w.app gurubu olan saglam ekip arıyorum varsa arkadaslar iletişime gecebilirler muhabbet bol olcak ama xd
-
Cümleten Hayırlı Geceler Arkadaşlar Buğün itibari ile akıncılar birliği adında ekibimizi kurmuş bulunmaktayız işşallah bizde diger büyük başarılı ekiplerimiz gibi kalıcı ve başarılı oluruz gelmek isteyen arkadaşlara kapımız herzaman açıktır.