Ekibe Alım Başlığı
-
@bekir-sezqin Merhaba Burdan yardım alabilirsiniz https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/136/online-olanlarin-sohbet-yeri̇/10563 sorunuzun cevabına gelince fotografı yükleseniz bile fotoyu kırptığı için siz kendiniz ayarlama yapmanız gerekiyor.
-
@bekir-sezqin Merhaba destek forumun da soruna cevap verdim.Ama sen forum mesajımı beğenip gelip burdan yazıyorsun.Bana destek forumun da cevap ver ki yardımcı olabileyim...
-
Ekip adı: Türkiye OSM
Ekip seviyesi: Şampiyonlar Ligi
Ekip sıralaması:13
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 100 bin ve altı
Alınacak üye sayısı : 21 Slotunu savaş için ayıracak ,Ekip içinde saygı kullarına dikkat edecek .18 yaş ve üzeri arkadaşları bekliyorum .DM den ulaşabilirsiniz peppiko38.
İyi forumlar...
-
kariyerim şuanlık böyle kendime uygun daha da gelişebileceğim ekip arıyorum
-
Ekip adı : TÜRK OCAĞI
Her zaman savaş aktiftir ve Wp zorunluluğu vardır.
Ekip içi ödüllü turnuvalarımız aktiftir.
Deneyimli oyuncularımızı bekliyoruz -
Merhaba bir ekibe girmek istiyorum yaşım 24. Dostluk ve saygı olan bir ekip arıyorum. Savaş için 1 slotumu boş bırakabilirim. Saygı olsun başarıyı getiririm
Sıralama 88.000
M.P:99.263 (Günün çoğu saati onlineyim -
Ekip Adı;Şimşekler
Sıralama; 1.681
Whatsapp grubumuz mevcuttur.
Ekip yenidir.
Amacımız hoş sohbet ortamı kurmak bağımızı artırrmak ve ekip arasında lig kurup mücadele etmek
Kalıcı, Online ve savaşlara katılan arkadaşları bekliyoruz... -
Merhaba arkadaşlar ekip arıyorum profilim bu şekildedir.
-
Merhaba Arkadaşlar Akıncılar Birliği Ekibine ve Onun Alt Ekibi Olan Akıncılar Academy Ekibine Menajer alımları yapılacaktır Ekip savaşlarına katılacak oyunlarda wp gurubunda aktif Ekip Savaşında Arkadaşlarını yarı yolda bırakmayacak arkadaşları Aramızda görmek isteriz.
-
oyunu 2009 dan beri oynuyorum istersen geleyim
-
Ekip adı: Cemberlitas Hooligans
Ekibe alım kriterlerine uyan arkadaşlar oyun içerisinden bana(Yayu MMXVIII) mesaj atmaları yeterli. Deneyimli arkadaşlar için istisnalar tanınır. Uzun süre bizimle olmayacaklar lütfen boş yere yazmasın herkese iyi oyunlar.
Ekibe Alım Kriterlerimiz:
-18 yaşında ve üzerinde olması
-WhatsApp grubuna katılım
-Ekip Savaşlarına kesin katılım
-25,000 ve üzeri menejer puanı
-%70 ve üzeri galibiyet oranı -
Ekip Adı: TEAM OF TURKEY
Ekibe Gelecek Arkadaşlar Şampiyonlar Ligindeyiz TOP100'e girmemize Az Kaldı Hiçbir Türlü Kriter koymuyorum Menajer İsminizi Yazın Bize Uygunsa Alalım
-
Ekip adı:Türkiye OSM
Ekibe Alım Kriterlerimiz:-18 yaş ve üzeri
-WhatsApp grubunda aktiflik
-Ekip Savaşlarında aktiflik
-25.000 ve üzeri menejer puanı (Sıralaması 100 bin altı)
-%75 ve üzeri galibiyet oranı
-Savaş tecrübesi olan
-Kendini geliştirebilmepeppiko38 dm den ulaşabilirsiniz.Kalıcı arkadaşlar arıyoruz...
-
RED DEVILS ekibi ve RED DEVILS AKADEMİ ekiplerimize üye alımları devam etmektedir. Lütfen bana oyun üzerinden mesaj yoluyla ulaşın.
-
TEAM OF TURKEY Ekibimize alım yapıalcaktır gelmek isteyen meteha68 ve carloslay ile oyun üzerinden mesajlaşsın
-
️ TEAM OF TURKEY ️
Ekibimize Alım Yapılacaktır Hiç Bir Şart Koymuyoruz Menajer İsminizi Yoruma Yazın Bize Uygunsa Alalım