Ekibe Alım Başlığı
-
Genel klasmanda 3. sırada olan TeknoRed ekibimize deneyimli, oyun bilgisi yüksek, kadro kurma becerisine sahip üye alımı yapılacaktır. İletişim için Forum PM'i kullanabilirsiniz.
-
AKINCILAR ailesine savaş kadrosuna dahil edilmek üzere alım yapılacaktır. 2 günlüğüne girecek, yarıyolda bırakacak,, 3 gün sonra benim başka hayallerim var diyip çıkacak kişiler lütfen uzak dursun. What App, ekip ligi ve istenildiğinde savaşa girmek zorunludur. -
Merhabalar , ben gizem 27 yaşındayım futbola hep ilgim vardı halada çok seviyorum oyunu yeni keşfettim 1 aydır oynuyorum aktif bir oyuncuyum günde 6 7 saat belkide daha fazla bilgisayarımda açık duruyor 4 külüp yönetmek kolay değil EKİP arıyorum güzel bir ekip olursa çık gir çık gir yapmak istemiyorum herkese iyi forumlar
-
@Paratonerr said in Ekibe Alım Başlığı:
SEVDAMIZ FUTBOL adlı ekibimize üye alımı yapılacaktır.
Şartlarımız
1-) Ekibe gelecek kişiler aktif olmalıdır.
2-) Konuşma gruplarında saygı kurallarına uyması gerekmektedir.
3-) Maç öncesi gruplarda analizlere katılmalıdır.
4-) Yaş ve menajer puanı sınırı yoktur.
5-) Ekibe sıralaması ya da derecesi için gelecek menajer aramıyoruz. Her daim bizimle olacak üyeler arıyoruz.6-) Ekibimize katılmak isteyen menajerlerin messenger ve whatsapp kullanıyor olması gerekmektedir.
Başvuru için: Paratonerr / Bayram Karakuş nicklerine osm üzerinden yani uygulamadan yazabilirsiniz.
-
Merhaba,
Ligimizde Türkiye ligi kurdum. katılmak isteyenler "Tiryaki Pro Lig" adıyla davet gönderebilirler.
tşk.ç
-
@EA_pro Lige alım için Lige Alım Başlığını kullanmanız gerekiyor.
-
TURKUAZ ekibimize alım yapılacaktır.Ekip içerde ve dışarıda başarı göstermiş ekip üyelerinde oluşmaktadır.Dm yoluyla bana ulasabilirsiniz.
-
Kriterler
Ekip adı: Türk Yıldızları
Ekip seviyesi: Dünya Starları
Ekip sıralaması:
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 20.000not: lütfen sadece savaşlara katılacak ve savaş süresince aktif olacak menajerler gelsin.
-
Asıl ekip ve akademi ekibine menajer alımı yapacağız.
1)Whatsapp kullanan
2)Savaşa girdigi zaman kaptana uyacak
3)18 yaşından büyük oyunda online süresi fazla olan kisiler benimle yada @Abdul199158 ile iletisime geçebilir -
Arkadaşlar merhaba İTTİHAT ekibine alım yapacağım. Gelen arkadaşların Sıralaması önemli değil savaşlarda aktif olsun yeter.
-
@Hypograt said in Ekibe Alım Başlığı:
TURKUAZ ekibimize alım yapılacaktır.Ekip içerde ve dışarıda başarı göstermiş ekip üyelerinde oluşmaktadır.Dm yoluyla bana ulasabilirsiniz.
Alım var mı ercan bey
-
Osm Ekibimize üye arıyoruz.
Ekip adı: Türk Beyi
Klasmanı: Dünya Starlar Ligi
Oyunda online, galibiyet yüzdesi ya da kupa oranı iyi olan oyuncuları bekleriz.
İletişim için: osmanhikmet37 -
@AYRINMENN savaşa girdiği zaman kaptana uyacak kısmını biraz açar mısınz
-
@Yiğit-Can-Uçar Savaş kaptanının söyleyeceği taktikle yada dizilişle oynamalısın. Ekibi temsil edeceğin için savaş kaptanına uymalısın.
-
Aktif Oynayabilecek 500.000 sıralama %65 in üstünde galibiyet yüzdesi olan ve Ekip savaşı tecrübesi olan 5 arkadaş arıyorum .
Ekip:1numara
Katılmak isteyenler ister buradan veya oyun içi yazabilirler.
Ekibimiz 19 kasım 2019 da kurulmuş olup yüksek bir ivme ile ilk 2 ayın içerisinde 5000 puana ulaşmıştır 15 kişilik as kadrosu bulunmaktadır.Hedefi 5 ay içerisinde Top100 sıralamasına girmektir. -
Yeni kurulacak ekibimiz için Aktif oyunu oynayan Aktif whatsapp kullanan arkadaşlar arıyoruz saygı ve sevgi çerçevesinde aile ortamı kurmayı planlıyoruz..
-
L1 Artı Üçgen ekibine aktif menajer arıyoruz. Ekip yeni kurulmuştur. Saygı çerçevesinde eğlendiğimiz savaşlar yapmak istiyoruz. İletişim WhatsApp yerine oyun içinden benimle olacaktır. Ekipten çıkmadan önce haber verip savaşın ortasında bizi yalnız bırakmayacak menajerler, ekibe giriş daveti atabilirler ya da bana yazabilirler.
-
BEŞİ BİR ARADA ekibimize alım yapıyoruz
-
SEVDAMIZ FUTBOL AKADEMİ ekibimize alım yapılmaktadır. İlgilenen menajerler buradan ya da oyun içerisinden bana ulaşabilirsiniz.
WhatsApp veya Messenger kullanmak zorunludur.