Ekibe Alım Başlığı
-
@Hypograt said in Ekibe Alım Başlığı:
TURKUAZ ekibimize alım yapılacaktır.Ekip içerde ve dışarıda başarı göstermiş ekip üyelerinde oluşmaktadır.Dm yoluyla bana ulasabilirsiniz.
Alım var mı ercan bey
-
Osm Ekibimize üye arıyoruz.
Ekip adı: Türk Beyi
Klasmanı: Dünya Starlar Ligi
Oyunda online, galibiyet yüzdesi ya da kupa oranı iyi olan oyuncuları bekleriz.
İletişim için: osmanhikmet37 -
@AYRINMENN savaşa girdiği zaman kaptana uyacak kısmını biraz açar mısınz
-
@Yiğit-Can-Uçar Savaş kaptanının söyleyeceği taktikle yada dizilişle oynamalısın. Ekibi temsil edeceğin için savaş kaptanına uymalısın.
-
Aktif Oynayabilecek 500.000 sıralama %65 in üstünde galibiyet yüzdesi olan ve Ekip savaşı tecrübesi olan 5 arkadaş arıyorum .
Ekip:1numara
Katılmak isteyenler ister buradan veya oyun içi yazabilirler.
Ekibimiz 19 kasım 2019 da kurulmuş olup yüksek bir ivme ile ilk 2 ayın içerisinde 5000 puana ulaşmıştır 15 kişilik as kadrosu bulunmaktadır.Hedefi 5 ay içerisinde Top100 sıralamasına girmektir. -
Yeni kurulacak ekibimiz için Aktif oyunu oynayan Aktif whatsapp kullanan arkadaşlar arıyoruz saygı ve sevgi çerçevesinde aile ortamı kurmayı planlıyoruz..
-
L1 Artı Üçgen ekibine aktif menajer arıyoruz. Ekip yeni kurulmuştur. Saygı çerçevesinde eğlendiğimiz savaşlar yapmak istiyoruz. İletişim WhatsApp yerine oyun içinden benimle olacaktır. Ekipten çıkmadan önce haber verip savaşın ortasında bizi yalnız bırakmayacak menajerler, ekibe giriş daveti atabilirler ya da bana yazabilirler.
-
BEŞİ BİR ARADA ekibimize alım yapıyoruz
-
SEVDAMIZ FUTBOL AKADEMİ ekibimize alım yapılmaktadır. İlgilenen menajerler buradan ya da oyun içerisinden bana ulaşabilirsiniz.
WhatsApp veya Messenger kullanmak zorunludur.
-
Ekibe bir çok telden herkesi alabiliriz. Mesaj attıktan sonra kısa bir konu hakkında konuştuktan sonra ekibe giriş yapabilirsiniz.
-
Arkadaşlar merhaba , 10 senedir birlikte olan ekibimiz Turkuaz için yeni üyeler aramaktayız.
İstediğimiz 2 kriterden biri ekibimizin arkadaşlık ortamına uyum sağlanması. İkincisi de oyuna karşı hevesli olması. Oyun tecrübesi vs hiç bir şey önemli değil eksiklerinizi birlikte tamamlariz.Tüm ekiplere iyi oyunlar dilerim.
-
Selamun aleyküm arkadaşlar ben SİYAH SANCAK BİRLİĞİ ekibinin kurucusuyum. Ekibimiz saygılı, tecrübeli ve gelişmek isteyen menajerlerden oluşmakta. Aşağıda yazacağım kriterlere uygun ve kuralları kabul edicek menajerler de aramıza katılabilir. Oyundan ulaşabilirsiniz menajer ismim 'Musab24007'.
SİYAH SANCAK BİRLİĞİ
EKİP KURALLARI-Savaşlarda en az 10 savaş puanı toplayamayan menajerler bidahaki savaşlarda dinlendirilecektir.
-Farklı bir hesapta başka bir ekiple savaşa girmek yasaktır.
-Herkes ekibimizin logosunu OSM profil resmi yapacak.
-Her menajer savaş için bir slot boş bırakmak zorunda.
-Savaş bitmeden kimse istifa edemez veya oyunu bırakamaz.
-Ayrılmak isteyen mutlaka bir savaş önce bana bildirmek zorunda.
-Hiçkimse bireysel hareket etmeyecek,ekip olarak oynayacak.
-Ekibimizde whatsapp zorunludur.
-Ekip üyeleri Whatsappta aktif olucak gruba bakacak ki gerektiğinde ulaşım sağlanabilsin.
-Bana danışmadan savaş için ayrılmış slotlara girilmeyecek.
-Herkes büyüğünü küçüğünü bilecek.
-Kimse kimseye saygısız seviyesiz konuşmayacak.
-Kimsenin egosu olmayacak.En iyi ben bilirim demeyecek.
-Herkes ekibimizin en iyi yerlere gelebilmesi için mücadele edecek.
-Gerektiği yerde taktik alacak veya taktik verecek.
-Ekip arkadaşlarıyla sürekli yardımlaşma halinde olunacak.
-Burası bir aile ekibidir bunun daima bilincinde olunacak.Bu kuralların dışında kalanlar maalesef ailemizin içinde olamayacaktır. Kimse alınma gücenme yapmasın.
Ekip için alınacak menajerlerde aranan kriterler:
-En az 10 bin menajer puanı
-En az 100+ Savaş Puanı(Vs)
-En az %70 Galibiyet Oranı
-En az 1 milyon sıralama
-En az 2-3 yıllık oyun tecrübesiBu kriterlerden en az ikisini karşılaması yeterlidir.
Herkese başarılar diliyorum.
-
Sıralamada 4. sırada bulunan TeknoRed ekibimize 1 ya da 2, üst düzey menajer alımı yapılacaktır.
Kendine güvenenler ve geçmişte üst düzey savaş tecrübesi olup ekibimize katılmak isteyenler bana ulaşabilir.
-
@MehmetCetinTD Hocam yaptınız yine şovunuzu hayranınızım
-
@TezcanReis55 Teşekkür ederiz.
-
@MehmetCetinTD özele bakar mısın ?
-
Top 100'de Bulunan Kaptan-1 War Ekibimize Alım Vardır
•Savaşı Yarıda Bırakmayacak
•Saygılı Olacak
•Ekip Kurallarına Uyacak
•Egolu Olmayacak Ben Yaparım Ederim Demiyecek
•Holiganlik Tarzı Şeyler Yapmayacak
•Savaşlarda Ve Ekipte Aktif Olacak
Arkadaşları Ekibimize Bekleriz•Wp Grubu Zorunlu
•Ekibe Katılmak İsteyen Oyundan SimeoneArda22 Hesabına Yazabilir -
Ekipe alım yapan varmı mümkünse yaş ortalamasi 20 üstü oyunu ciddi oynayanlar
-
Selam arkadaşlar ,
8 yıldır beraber oynadığımız Turkuaz ekibimize yeni arkadaşlar arıyoruz.
Oyundaki başarısı ile alakalı bir kısıt bulunmamaktadır.
Ekip ligimize devamlı olarak katılmak ve whatsapp grubu zorunludur.
Bunların dışında öğrenmeye açık olması , ekip ortamında saygılı olması yeterlidir.
Oyundan mesaj atabilirsiniz.