Ekibe Alım Başlığı
-
ekibimize savaşlar için menajer aranıyor,kalıcı olmasa bile savaştayken çıkmamak koşuluyla iyi puanı olan arkadaslarimiz ekibe istek yollayabilir,amaç eğlenmek keyif almak
-
SAKARYASPOR ekibi olarak ilk 100 hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Bu doğrultuda akademi ekibi olarak daha aktif hale getirdiğimiz ikinci ekibimizi de daha faal kullanmaya başladık. Ana ekibimiz ilk 100'e girmek için gün sayıyor. Alımlarımız öncelikle SAKARYASPOR SK isimli akademi ekibimize yapılmaktadır. Başarılı gördüğümüz arkadaşları da zaman içerisinde birinci ekibimize almaktayız. Katılmak isteyen arkadaşları SAKARYASPOR SK ekibine bekleriz.
-
Merhaba
Ekibimize kaliteli ve savaş boyuncu kalıcı olacak üç arkadaş alınacaktır.
Ekip Adı: Yarenler14 (Y14)
Ekip Seviyesi: Üç Yıldız
Aranan kişinin klan savaşı tecrübesine sahip olmasını bekliyoruz.Fakat aşırı önem arz etmiyor.İsteyen kişi ekibimize davet atabilir.Atıldıktan sonra biz inceleme dahilinde kabul ederiz.
Teşekkürler.
-
YENİÇERİLER
*Merhaba
Ekibimize kaliteli ve savaş boyuncu kalıcı olacak 5 arkadaş alınacaktır
Şartlar WhatsApp ve oyunda aktif
Sözü ve özü bir olması bizim için yeterli.
Gelmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir
Koyucu6704 -
Arkadaşlar ekibimizin adı TÜRK DUVARI 5100 puanımız var en düşük MP 20-25k kişiler başvurabilir
-
This post is deleted!
-
Merhabalar, önceden de ilan vermiştim ancak maalesef sonuçlar istediğimiz gibi olmadı ve başvuran 7 kişi arasından yalnızca 1ini kabul edebildik.
Ekibimizin Adı "Aslanhable",
"Dünya Starları" klasmanındayız, 14000+ madalyonumuz var.
Savaşa katılmaya meraklı, oyuna ve taktiklere hevesli kişilere ihtiyacımız var. Bana özelden ulaşırsanız sizi değerlendirmeye alacağız. Lütfen entry mi dikkate alın...
Herkese iyi oyunlar, bol şans.... -
Ekip ismi:Türkiye 0707 isteyen istek atar beğenirsem alırım
-
Merhaba ekibimizde savaşa katılan çok ekip sayısı 23 şuan 3 tane savaşta bulunuyoruz ve şuana kadar yaptığımız bütün savaşları kazandık 2516 puanı var düzenli olarak lig kuruyoruz ve ekipteki herkes aktif ekip ismi Türkiye 0707
-
“ÇANLILAR” geri döndü.
Uzunca bir süredir yoktuk. Artık biz varız.
2013-2014 yıllarından, eskilerin tanıyabileceği adamların kurmuş olduğu ekiplerden ÇANLILAR yapılan görüşmeler alınan kararlar doğrultusunda OSM’ye dönüş kararı aldı. Yeni kan yeni güç adı altında ÇANLILAR kuruldu ve çok kısa bir sürede namağlup bir şekilde Profesyoneller Liginde aktif olarak 2 savaşı birden oynamaya başladı. Kundaktaki bebeğin yürümeyi öğrenmesi edasıyla yola koyuldu... Peki biz kimiz?JuSTFoRoNe -BerkeYuksel,
Danacı(muhar)- semih593,
Timsah-oğuzoğuz66,
İstanbullu, FurkanCelenk
Moyokis-MuratDönmez17
ve isimini sayamadığımız niceleri..Eskiden birlikte oynadığımız üstadlarımıza kapılarımız her daim açıktır. Eskilerden olmayıp bizlere katılmak isteyenlerden ricamız ve beklentimiz;
WhatsApp’ta saygı çerçevesi içinde ekip için çabalayan,
Tecrübeli,
Oyunda oldukça aktif olanlar ÇANLILAR ekibine (seçim yapılacaktır.)başvurabilirler.İletişim MuratDönmez17
En yakın zamanda Top100’de görüşmek dileğiyle. “ÇANLILAR” geri döndü.
Saygılarımızla ÇANLILAR.
-
Championship 2 ekibi yeni kurulan bir ekip(Benim tarafımdan)Hedef Top 100 Hedef oyuna aç Şampiyonluğa aç menejerlerle Top 100'e girmek
Katılmak isteyenler bana mesaj atsın(şampİyon_313)
Katılımda avantajlı olanlar
10.000 MP ve üstü
%70 üzeri Galibiyet oranıBen 16.000 MP
%78 Galibiyet oranıTop 100 bizi bekle
-
Ekip ismi:Türkiye 0707
Madalya sayısı:3.800lerde
Üye sayısı:14.
Herkes aktif
İstek atın iyiyseniz kabul ederim şuan 2 ayrı savaşta bulunuyoruz ve şuana kadar bütün savaşlarımızı kazandık -
@şampİyon_313 Selam,
Yeni ekip, yeni heyecan. Tebrik ederim, umarım güzel bir ekip kurup, güzel yerlere gelirsiniz. Başarılar.
İyi forumlar.
-
@şampİyon_313 bol şanslar ekibe katılan oyunculara dikkat edin 3 kere ekip kurdum osmde 2si battı çoğunlukla kaybediyorduk sonra o ekipte oynamayı bilenlerle kendi getirdiklerimle (yani mesaj atıp ikna ettiklerim)
İyi bir ekip kurdum memnunum her savaşı aldık önemli olan iyi oyuncuları bulundurmak ekipte
Gelenlerin hep profillerini kontrol et kötüyse biletini kes -
Altyapı kulüpleri
Türkiye 0707 altyapı
Türkiye 0707 altyapı 2
Türkiye 0707 altyapı 3
Ekiplerine sizleri bekleriz iyi oyuncular ana kadroya Türkiye 0707ye alınacak. -
Ekip Super Star League Davet edebilirmisin?istersen gelebilirmisin?
-
Merhana Ekip Super Star League davet edebilirmisin?istersen menajer opel_01_1
-
Merhabalar, ekip aramaktayım
-
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
FUTBOL ÖZEL HAREKAT akademi ekibimize ekiple ilgilenecek bir lider arıyoruz
Akademi Ekibimiz 5800 savaş puanında son zamanlarda fazla ilgileneni olmadığı için yükseliş hızımız yavaşladı zamanı bol olan whatsapp grubuna katılıp ekip üyelerine komutlar verecek ve onlarla yakın ilişki kurabilecek bi arkadaş arıyoruz
İsteyen olursa bana ulaşması yeterli 1 hafta içinde yeni liderimizi seçmek istiyoruz