Ekibe Alım Başlığı
-
NightClan isimli ekibimize alımlar vardır
Şartlarımız düzenli savaşa girecek ve gümbür gümbür gidebileceğimiz bi ekip yaratmak
İletişimde olabileceğimiz,taktik konuşabileceğimiz arkadaşları bekliyoruz -
Ekip adı: ATA (Fetih1453)
Ekip seviyesi: Efsane( Vefa Sr.11)
Ekip sıralaması: TOP 100
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: Aktiflik ve Wp KullanımıEkibimiz 6 yıldır faal olmakla birlikte düşünen üyelerin bana veya ekibimden yetkili arkadaşlara msj atması veya ileti altına yazması yeterlidir. Hayırlı Ramazanlar, iyi oyunlar dilerim.
-
SAKARYASPOR (5yıldız) ve SAKARYASPOR SK (3yıldız) altyapı ekibimize savaş tecrübesi olan Sakaryalı menajerler arıyoruz.
Başvuruları özelden bana iletebilirsiniz.
-
@TezcanReis55 beni alirmisin
-
Osm tarihinin en hızlı yükselen ekibinnde sen de bizimle olmak ister misin?
15k menejer puanı üstü ve Whatsapp grubuna katılabilecek tüm menejerler bana yazabilir ve ya davet atabilirler.Profiliniz gözden geçirilip ekibe alımınız gerçekleştirecektir.Whatsapp grubu kesinlikle zorunludur ,@sistematikci olsanız bile almıyacağız .@sistematikci -
Selamlar biz bir ekip kuracaz,hedefimiz top 100u zorlamak gelirseniz çok sevinirim
-
Selamun aleyküm beyler, ben SİYAH SANCAK BİRLİĞİ ekibinin kurucusuyum. Ekibimiz saygılı, tecrübeli, hızla yükselmek ve gelişmek isteyen menajerlerden oluşmakta. Aşağıda yazacağım kuralları kabul edicek ve uyacak menajerler de aramıza katılabilir. Menajer ismim 'Musab24007' oyundan ulaşabilirsiniz çünkü buraya ayda yılda bir girip bakıyorum. Profiliniz incelendikten sonra eğer yeterliyse geri dönüş yapılacaktır.
-Savaşlarda en az 13 savaş puanı toplayamayan menajerler bidahaki savaşlarda dinlendirilecektir.
-Farklı bir hesapta başka bir ekiple savaşa girmek yasaktır.
-Herkes ekibimizin logosunu OSM profil resmi yapacak.
-Her menajer savaş için bir slot boş bırakmak zorunda.
-Savaş bitmeden kimse istifa edemez veya oyunu bırakamaz.
-Ayrılmak isteyen mutlaka bir savaş önce bana bildirmek zorunda.
-Hiç kimse bireysel hareket etmeyecek,ekip olarak oynayacak.
-Ekibimizde whatsapp zorunludur.
-Ekip üyeleri whatsappta aktif olucak gruba bakacak ki gerektiğinde ulaşım sağlanabilsin.
-Bana danışmadan savaş için ayrılmış slotlara girilmeyecek.
-Herkes büyüğünü küçüğünü bilecek.
-Kimse kimseye saygısız ve seviyesiz konuşmayacak.
-Kimsenin egosu kabarmayacak. En iyi ben bilirim demeyecek.
-Herkes ekibimizin en iyi yerlere gelebilmesi için mücadele edecek.
-Gerektiği yerde taktik alacak veya taktik verecek.
-Ekip arkadaşlarıyla sürekli yardımlaşma halinde olunacak.
-Burası bir aile ekibidir bunun daima bilincinde olunacak.Bu kuralların dışında kalanlar maalesef ailemizin içinde olamayacaktır. Kimse alınma gücenme yapmasın.
![alt text](image url) -Savaşlarda en az 13 savaş puanı toplayamayan menajerler bidahaki savaşlarda dinlendirilecektir.
-Farklı bir hesapta başka bir ekiple savaşa girmek yasaktır.
-Herkes ekibimizin logosunu OSM profil resmi yapacak.
-Her menajer savaş için bir slot boş bırakmak zorunda.
-Savaş bitmeden kimse istifa edemez veya oyunu bırakamaz.
-Ayrılmak isteyen mutlaka bir savaş önce bana bildirmek zorunda.
-Hiç kimse bireysel hareket etmeyecek,ekip olarak oynayacak.
-Ekibimizde whatsapp zorunludur.
-Ekip üyeleri Whatsappta aktif olucak gruba bakacak ki gerektiğinde ulaşım sağlanabilsin.
-Bana danışmadan savaş için ayrılmış slotlara girilmeyecek.
-Herkes büyüğünü küçüğünü bilecek.
-Kimse kimseye saygısız seviyesiz konuşmayacak.
-Kimsenin egosu olmayacak. En iyi ben bilirim demeyecek.
-Herkes ekibimizin en iyi yerlere gelebilmesi için mücadele edecek.
-Gerektiği yerde taktik alacak veya taktik verecek.
-Ekip arkadaşlarıyla sürekli yardımlaşma halinde olunacak.
-Burası bir aile ekibidir bunun daima bilincinde olunacak.Bu kuralların dışında kalanlar maalesef ailemizin içinde olamayacaktır. Kimse alınma gücenme yapmasın.
-
Merhabalar bir ekipte yer almak istiyorum. Wp ve messenger zorunluluğu olmayan bir ekip davet gönderebilir. Her türlü ekipte yer alabilirim. Savaşlarda aktifimdir ve ekibiminde aktif olmasını isterim. Ekibe dahil etmek isteyenler ekleyebilir. Teşekkürler iyi oyunlar
-
Selam, Top 100 deki bir ekipte yer almak istiyorum, aktif ve tecrübeli bir menajerim. İlgilenenler mesaj atabilir ve profilimi inceleyebilir.
-
Yeni ekip kurdum gelmek isteyen gelebilir savaşlara girilmesi gerekir sadece davet ile gelebilirsiniz nickimden bulabilirsiniz ekibi
-
Ekibime arkadaslar ariyorum daha yeni kurduk profilimden ekibimi bulabilirsiniz
-
Ekibimize alımlar devam etmektedir. Oyunda aktif, savaşlara girebilecek ve wp ye girecek arkadaşlara kapımız açıktır.
-
Merhaba arkadaşlar , 8 senelik Turkuaz ekibimize yeni arkadaşlar arıyoruz.
Whatsapp grubunda olmak kaydıyla , ekip ortamımıza gerekli katkıyı sağlayacak ve saygılı insanlar arıyoruz. Ekip arkadaşlarımız genelde 25 yaş ve üstü kişiler.
Ekip ligimiz zorunludur. Savaş isteğe bağlıdır.
İlgilenenler oyundan herhangi bir üyemize mesaj atması yeterlidir. -
TeknoRed , TeknoRed II ve TeknoRed III ekiplerimizin her birine menajer alımı yapılacaktır. Aramıza katılmak isteyenler oyun içinden, bana (MehmetCetinTD) veya katılmak istediği ekibin liderine veya kaptanlarından birine mesaj atabilir. Mesaj atmayıp sadece istek atanların istekleri kabul edilmiyor.
İstenen kesin şartlar:
- WhatsApp grubuna katılım.
- Aktiflik.
- Genel düzene uyum.
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!