Ekibe Alım Başlığı
-
@şampİyon_313 Selam,
Yeni ekip, yeni heyecan. Tebrik ederim, umarım güzel bir ekip kurup, güzel yerlere gelirsiniz. Başarılar.
İyi forumlar.
-
@şampİyon_313 bol şanslar ekibe katılan oyunculara dikkat edin 3 kere ekip kurdum osmde 2si battı çoğunlukla kaybediyorduk sonra o ekipte oynamayı bilenlerle kendi getirdiklerimle (yani mesaj atıp ikna ettiklerim)
İyi bir ekip kurdum memnunum her savaşı aldık önemli olan iyi oyuncuları bulundurmak ekipte
Gelenlerin hep profillerini kontrol et kötüyse biletini kes -
Altyapı kulüpleri
Türkiye 0707 altyapı
Türkiye 0707 altyapı 2
Türkiye 0707 altyapı 3
Ekiplerine sizleri bekleriz iyi oyuncular ana kadroya Türkiye 0707ye alınacak. -
Ekip Super Star League Davet edebilirmisin?istersen gelebilirmisin?
-
Merhana Ekip Super Star League davet edebilirmisin?istersen menajer opel_01_1
-
Merhabalar, ekip aramaktayım
-
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
FUTBOL ÖZEL HAREKAT akademi ekibimize ekiple ilgilenecek bir lider arıyoruz
Akademi Ekibimiz 5800 savaş puanında son zamanlarda fazla ilgileneni olmadığı için yükseliş hızımız yavaşladı zamanı bol olan whatsapp grubuna katılıp ekip üyelerine komutlar verecek ve onlarla yakın ilişki kurabilecek bi arkadaş arıyoruz
İsteyen olursa bana ulaşması yeterli 1 hafta içinde yeni liderimizi seçmek istiyoruz -
Ekibimize kendini kanıtlamış savaşlar da kendini ispat edebilecek menajerler arıyoruz İÇERİSİ ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ!
KİM BU AYYILDIZ TEAM?
2.5 yıl önce kurulduk bugün vefa sıralamasında ilk 100 de ekipler sıralamasında top100 de mücadele ediyoruz yaş ortalaması 25 kaliteli menajerler topluluğu olarak ön plana çıkıyoruz ekibimizin en büyük özelliği saygı ve karakter AİLE ortamın da oyun oynamak istiyorsanız bize katılın
ETKİNLİKLERİMİZ
- AYYILDIZ REKABET LİGİ
- AYYILDIZ TAKTİK LİGİ
- KENDİNİ TANIT ETKİNLİĞİ
- ANKET ETKİNLİĞİ
- S.O.S ALANI
- KAPTANLIK SİSTEMİ
- KAPTAN YARDIMCILIĞI SİSTEMİ
- SAVAŞLAR GRUPLARI
- HER HAFTA HAFTANIN ENLERİ OYLAMASI
- HER AY PUAN DURUMU
BİZ SADECE OYUNU OYNAMIYORUZ KEYİFLİ HALE GETİRİYORUZ SİZE İHTİYACIMIZ VAR
BAŞVURU : ömer pltt
5 KİŞİLİK GRUP HALİNDE GELENLERE 1 GRUP TESLİM EDİLİR SADECE KENDİLERİ YÖNETİR
-
@Ömerülüş *Arkadaşlar,biz iyilerbirliği ekibini savaşta mağlup ettik. Bize katılmanızı tavsiye ederim. *
-
Herkese merhabalar, Kafkaz Eagles ekipimizde iyi, aktiv, saygili oyunculari gormek bizleri de ekipimiz adina mutlu eder. Kardes ulke Azerbaycanin kucuk ama bir o kadar da aktiv ve direncli ekipiyiz. Simdiye kadar cikdigimiz sadece 1 savasda yenilgi aldik. Ekipimizde kardes ulkenin oyuncularini gormeyi cok isteriz.
Kafkaz Eagles zirvede ucacak bir kartal olucaz hep birlikde. -
Ekibimize oyun tecrübesi bulunan bir menajer alımı yapılacaktır.
Ekibe katılım kriterlerimiz;
*Türkçe bilmeyenler ve whatsapp kullanmayanlar ekipte yer alamaz,
*Ekip kurallarına uymayan ve ekip arkadaşlarına saygısız davranan menajer ekipten kovulur,
*Aramıza yeni katılan menajerlerin ekip kültürüne alışması ve ekibimizin kendisi hakkında gözlem de bulunabilmesi için akademi ekibimiz de yer alması zorunludur,
*Mevcut bir ekibi bulunan menajerlerin savaşları devam ederken ekibimize yapacakları başvuruları kabul edilmemektedir.mahser_seytan ve ÇAKIRBEYSS tarafından başvurular değerlendirilerek katılımınız gerçekleşecektir.
Sons of Anatolia & Sons of Anatolia Akademi
-
Merhaba arkadaşlar, ekibimize aktif oyunla ilgilenebilecek, sohbetlere dahil olup düşüncelerini belirtecek, taktik diziliş oyun bilgi birikimini aktarabilecek arkadaşlar alınacaktır. maç tecrübesi aranmamaktadır. Ekibimiz hem eğlenip hem de başarı elde etme amacıyla yeni kurulmuştur. Katkılarınızı bekliyoruz.
Ekip adı: Crew of Sacrifes
-
Arkadaşlar merhaba. Ben Ali İhsan. "DWRBÖRÜ" ekibimize, menajer puanı en az 5 bin, ekip puanı da en az 100 olan ve her gün online olup iyi performans gösterecek menajerler aranıyor. Bunlar tercihen olup bizi ikna edecek menajerlerde bu kriterlerde esneklik sağlanabilir. Yetişkin insanlar tercihimizdir. Ciddi bir ekip kurmak istiyoruz. Ekibimiz 3 yıldız yani Şampiyonlar Ligi seviyesinde olup 4 yıldıza yaklaşık 1000 puan kalmıştır. Oyunda uzun süre yoktuk ve geri döndük. İddialı bir ekip kurmak istiyoruz. Whatsapp şarttır. Ekibe davet atarak grubumuza katılabilir veya özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz. Kullanıcı adım: Aliihsannnnn olup 5 n ile yazılıyor :). Herkese iyi günler dilerim.
-
Yeni ekibine herkesi beklerim Türkiye 0707 altyapısı 4 şuanlık Bi kriterimiz yok düzenli olarak savaşa katılmak dışında
-
Ekibimiz yeni patronuyla tekrar oyunda:
Ekip ismi:Türkiye0707
Savaş madalyası:6.149
Oyuncu sayısı:20, 18 Türk, 2 yabancı
Kriter:profilinin iyi olması
Ortalama savaş sayısı:4,
Kurulma tarihi:13 temmuz 2020
Şuana kadar 3 mağlubiyeti var oyuncuları iyi ,ekibi beni arkadaşlara ekliyerek ekibe bakabilirsiniz. -
Merhaba arkadaşlar,
ekip aramaktayım. Tecrübelerim mevcuttur. özelden mesaj ile ulaşabilirsiniz. -
@yersen_6 ekip doldu o yüzden kriterler 1. 300 madalya üstünde olmanız veya başarılarda altın olmanız yada 100 üstü hedef gerçekleştirme olması bunlarda biri olsa yeter ama 2. 3. Maddeye uygun olmanız gerekir 2. en az 1 yıldır oyunu oynuyor olmanız ve 3. şampiyonluk + hedefini gerçekleştirme > istifa + katıldığınız lig sayısı sadece
-
✯RED DEVILS✯ EKİPLER GRUBU YENİ ÜYELERİNİ ARIYOR
Oyunda başarılı, gelişime-yeniliğe açık, ekip savaşlarımızda boy gösterecek ekip arkadaşları arıyoruz.
Whatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir.(ZORUNLU)
Ekibe girmek isteyen şartları sağlayan menajerler bana mesaj atabilirler. -
Futbol Özel Harekat akademi ekibimize yeni bir patron arıyoruz
Ekibimiz şu an 7500 savaş puanında
12 kişilik kadromuzla 2 savaş çıkarıyoruz
Yeni patronumuzda aradığımız kriterler daha önce bi ekipte kaptanlık yapmış olması dünya egemenliği galibiyet oranı ve kazandığı kupalar arasındaki beklediğimiz orantı ve savaş deneyimi ve en önemlisi zamanı olması
Ekibi toparlayıp whatsapp grubunda gerekli uyarıları yapacak ekibe ağırlığını koyacak arkadaşlar arıyoruz
Ben gerekli yardımları yapıcam
İlgilenenler forumdan veya oyundan iletişime geçebilirler
İYİ OYUNLAR