Ekibe Alım Başlığı
-
Ekibimiz yeni patronuyla tekrar oyunda:
Ekip ismi:Türkiye0707
Savaş madalyası:6.149
Oyuncu sayısı:20, 18 Türk, 2 yabancı
Kriter:profilinin iyi olması
Ortalama savaş sayısı:4,
Kurulma tarihi:13 temmuz 2020
Şuana kadar 3 mağlubiyeti var oyuncuları iyi ,ekibi beni arkadaşlara ekliyerek ekibe bakabilirsiniz. -
Merhaba arkadaşlar,
ekip aramaktayım. Tecrübelerim mevcuttur. özelden mesaj ile ulaşabilirsiniz. -
@yersen_6 ekip doldu o yüzden kriterler 1. 300 madalya üstünde olmanız veya başarılarda altın olmanız yada 100 üstü hedef gerçekleştirme olması bunlarda biri olsa yeter ama 2. 3. Maddeye uygun olmanız gerekir 2. en az 1 yıldır oyunu oynuyor olmanız ve 3. şampiyonluk + hedefini gerçekleştirme > istifa + katıldığınız lig sayısı sadece
-
✯RED DEVILS✯ EKİPLER GRUBU YENİ ÜYELERİNİ ARIYOR
Oyunda başarılı, gelişime-yeniliğe açık, ekip savaşlarımızda boy gösterecek ekip arkadaşları arıyoruz.
Whatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir.(ZORUNLU)
Ekibe girmek isteyen şartları sağlayan menajerler bana mesaj atabilirler. -
Futbol Özel Harekat akademi ekibimize yeni bir patron arıyoruz
Ekibimiz şu an 7500 savaş puanında
12 kişilik kadromuzla 2 savaş çıkarıyoruz
Yeni patronumuzda aradığımız kriterler daha önce bi ekipte kaptanlık yapmış olması dünya egemenliği galibiyet oranı ve kazandığı kupalar arasındaki beklediğimiz orantı ve savaş deneyimi ve en önemlisi zamanı olması
Ekibi toparlayıp whatsapp grubunda gerekli uyarıları yapacak ekibe ağırlığını koyacak arkadaşlar arıyoruz
Ben gerekli yardımları yapıcam
İlgilenenler forumdan veya oyundan iletişime geçebilirler
İYİ OYUNLAR -
Online oyuncuların olduğu Ekip arıyorum arkadaşlar
-
Alt ekibimize yeni arkadaşlar arıyoruz
Üst Ekibimiz şuan 11.889savaş puanında
Alt ekibimizde kendini gösteren arkadaşlar üst ekibe yükseltilecek
Menejer Puanı 20000 üstü
Kazanma yüzdesi %70in üstünde arkadaşlar gelebilir
Savaşlara katılmak girmek zorunludur
Bu koşullara uyan ve ekibimize katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler
Hep birlikte daha güzel yerlere gelmek dileğiyle
İYİ OYUNLAR -
This post is deleted!
-
selamün aleyküm 8100 puanlı adı TÜRK DUVARI olan bir ekibimiz var 1 kişilik alım yapılacaktır.
en az 1 slotu boş olması lazım
en az %70 galibiyet yüzdesi temennimiz var
en az 25k mp olusa seviniriz -
Herkese merhaba. DWRBÖRÜ ekibimize 2 kişi aramaktayız. Ekibimiz 4 yıldızlı olup Dünya Starları Ligindedir. Yaklaşık 10350 puanımız bulunmaktadır. Ekibimizde şu an 18 kişi bulunmakta ve 3 savaş yapılmaktadır. 20 kişi olup 4.savaşı da açmak istiyoruz. WhatsApp grubumuz bulunmaktadır. Grubumuzda 16 kişi olup grupta olmayan 2 kişiyle de sıki iletişim kurulmaktadır. Tabi WhatsApp grubuna girenler önceliğimiz olacaktır. Menajer puanı 10 bin üzeri olanlar ve Galibiyet oranı %65 ve üzeri olanlar tercihimizdir. Alt üst vs. farklı ekibimiz yoktur, tek ekibimiz budur. Ekip arama kısmından DWRBÖRÜ yazarak açık olan ekibimize gelebilir ve anasayfada yapıştırılmış olan linkten WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz. Bekliyoruz.. Bol şans.
-
Zirvenin sahibi TeknoRed ekibimizin akademi kolu, Top-50'deki TeknoRed II ekibimize menajer alımı yapılacaktır. Benimle veya ekip yetkililerinden biriyle iletişime geçebilirsiniz.
-
@MehmetCetinTD
umarım bir savaşta denk geliriz,yenilecek olsak bile sizinle çekişmeyi istiyorum. -
This post is deleted!
-
Merhaba
Ekibimiz 4 yıldıza ulaşmış olup,sadece 1 savaş yapıyoruz.Diğer savaş ligine uygun ve sürekli olacak ekip arkadaşları arıyoruz.Oyun içi mesaj ile veya ekibimize davet atarak ulaşabilirsiniz. -
Kendime uygun ekip arıyorum. 2012'den beri osm bünyesindeyim ancak oyuna ara vermem gereken zamanlar da oldu. Sohbet muhabbeti olan oyunculara saygılı olan bir ekip arıyorum.
-
DWRBÖRÜ adlı 4 yıldızlı ekibimiz şu anda açık. WhatsApp grubumuza geli0 savaşlarda oynayacak tecrübeli arkadaşları bekliyorum. İstatistikleri zayıf olanlar ve WP grubumuza gelmeyenler derhal atılacaktır.
-
Savaş için 2 kişilik boş yerimiz mevcut. DWRBÖRÜ ekibi şu anda yeni alımlar için açılmıştır. Ekip 10500 puanda olup 4 yıldızlıdır. Katılacaklada WhatsApp aranmaktadır. Boş yeri olmayanlar ve WhatsApp grubumuza girmeyenler derhal atılacaktır. Ekip saat 15.00'a kadar açık kalacaktır. Bekliyoruz..
-
yaklaşok 15 aylık oyuncuyum. dünya hakimiyetini tamamlamak için ekip oynamıyordum. 84 galibiyet yüzdem 27345 menajer puanım var. whatsaap istemeyen düzenli savaşan bir ekip arıyorum. ekip puanı önemli değil. düşükler tercih sebebi
-
@darkmohikan Serik spor ekibine gelebilirsin
-
@yersen_6 tamam akademiden başladım.