Ekibe Alım Başlığı
-
yaklaşok 15 aylık oyuncuyum. dünya hakimiyetini tamamlamak için ekip oynamıyordum. 84 galibiyet yüzdem 27345 menajer puanım var. whatsaap istemeyen düzenli savaşan bir ekip arıyorum. ekip puanı önemli değil. düşükler tercih sebebi
-
@darkmohikan Serik spor ekibine gelebilirsin
-
@yersen_6 tamam akademiden başladım.
-
@darkmohikan direktmen üst ekibe gel tecrübelerin var ekip kriterlerini geçiyorsun
-
Gençler açık 4 yıldızlı DWRBÖRÜ ekibine 2 adam lazım, gelin yahu. Şart falan yok tamam. 2 kişi gelsin de şu savaş başlasın.
-
Bb Erzurum spor fk savaşçı oyuncular arıyoruz kriter yoktur
-
Gençler 4 yıldızlı DWRBÖRÜ ekibimizde savaşlar için 2 boş yer bulunmaktadır. Ekibimiz açık durumda. Katılmak isteyenleri bekliyoruz.
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
@aliihsannnnn Art arda paylaşım yaparak Forum Kurallarını ihlal etmektesiniz. Kuralları gözden geçiriniz.
-
@rabellion Hocam osm özelden davet yolladım ekibe katılmak istersen ekip olayını detaylı bir şekilde anlatırım şimdilik tecrüben olmadığı için akademi ekibimize davet ettim
-
Serik spor akademi ekibimize patron aramaktayız aktif birini arıyoruz 1.600lü madalyalarda 2 savaşı var şuan ondan yapmasını istediklerimiz aktif ve savaşmayanlatı atması ve ekip ismini değiştirmemesi
-
Merhaba arkdaşlar, yeni ekip "Tirakhtor" üye alıyor, bu aileden olmak istiyorsanız bana mesaj gönderin, öncelikle oyunu önemseyen ve aktif olan kişileri alıyoruz. WhatsApp'ta grubumuz olacak ve 3 yillik deneyimlerimi sizlere aktarmaya çalişacam, Gelirseniz mutlu olurum.
-
Herkese merhaba. DWRBÖRÜ adlı ekibimize 1 kişilik alım yapılacaktır. Ekibimiz 11.374 puanda olup 4 yıldızlı ve Dünya Starları Ligi'ndedir. Bu hafta açtığımız 2 savaşı da dün itibariyle kazandık, iddialı bir ekibiz ve hızla yükseltmekteyiz. 14 kişiyiz ve 3.savaşı da açabilmek için 1 kişiye daha ihtiyacımız var. Bu akşam 3 savaş birden açacağız. Ayrıca sadece savaşlarla alakalı konuların konuşulduğu bir WhatsApp grubumuz bulunmaktadır, katılım zorunlu değildir. 1 adet boş yeri olan ve iddialı olan kişileri bekliyoruz. Ekibimiz şu anda herkese açıktır. Bol şans.
-
Sevdamız Futbol ekibine alım yapılacaktır.
- WhatsApp kullanması zorunludur ve ekibimizin WhatsApp grubuna katılması şartımızdır.
- transferlerde ve wp de aktif olması zorunludur.
Ekibimize gelmek isteyenler uygulama üzerinden Bayram Karakuş nickine yazabilirler
-
Aslanhable Ekini olarak yeni üyeler aramaktayız. Ekibimiz 4 yıldızlı bir ekip ve 5 yıldız olmaya epey yakınız.
Ekibe alım için belirgin bir şartımız yok. Wp vs kullanmak zorunlu değil ancak iletişimde kalmanızı öneririz.
Tecrübeli ve hevesli menajerler avantajlı olacaktır.İlgililer bana mesaj atabilir.
-
Merhaba. Ekip arıyorum. Yaklaşık 1 aydır oynuyorum
İsteyen olursa mesaj atabilirsiniz -
@kerem-frei7 buyur ekibime gel