Ekibe Alım Başlığı
-
aranan menajer puanı:2000
herkesi beklerim
ekip: samsunspor esprts -
@themistochles24 bizim klana gelebilirsin arkadaşlarını da getirirsen senin rütbeni yükseltirim ad samsunspor esprts
-
@murat9939 klanıma gelebilirsin adı samsunspor esprts
-
@murat9939 said in Ekibe Alım Başlığı:
3 yıl aradan sonra oyuna tekrardan başlama kararı aldım. Ekip savaşları konusunda yeterince tecrübem var, profilimden de bunu görebilirsiniz zaten. Ekip savaşlarında aktif olan bir ekip arıyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilirler.
Bende aynı şekilde arkadaşlar 4yil aradan sonra tekrardan başlamaya karar verdim ekip savaşlarında aktif ekip arıyorum özelden mesaj bekliyorum
-
Ekibimizin amacı olan 5 yıldıza ulaştık ( ilk yılın planı) şuanlık amacımız burda kalmayı başarmak.
Ekip ismi: Serik Spor Kısaltma:SRK
Madalya sayısı:17.601/5 yıldız/Efsane klasmanı
Kişi sayısı:18
Savaş sayısı:3.
Ekibin kuruluş yılı:13 Temmuz 2020 (1 ay 10 gün sonra 1 yaşına girecez)
Ekip türü:Özel
Ekibe giriş şartları:
Ya daha önce 15.000 üzeri madalyaya sahip bir ekipte ya da bizim Serik Spor 2 ekibinde en az 5 savaş yapıcan ve %70 oranında kupa kazanılan yani (kupa sayısı:savaş sayısı)100=70<x çıkması gerek
Ekip ligi kurulur düzenli olarak
Sohbet uygulamasına katılmak zorunlu değil -
This post is deleted!
-
TÜRKİYE BEŞİKTAŞK EKİBİMİZE ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR!
Aktif savaşmak isteyen 20 yaş üstü menejerler aramaktayız.
Whatsapp grubumuz mevcuttur ve katılım istenmektedir. Ekibe isteyen menajerler mesaj atabilirler.
-
EKİP SAVAŞINA KATILACAK YENİ ÜYELER ARIYORUZ. EKİP ADI " DEEP STATE " EKİP LİDERİ "I_am_Boss" HERKESİ BEKLERİZ.
-
Ekip ismi: ÇAKRAK FC
Tag: 028
Madalya: 9.978/Şampiyonlar Ligi
Oyuncu sayısı: 8
Kuruluş: 31 Aralık 2019
Ekip türü: Davet ile
İstediğimiz aktif olmanız ve az çok oyunu biliyor olmanız zaten bunlar oynamak için olması gerekenler:D
Sohbet uygulaması şu an için yok ama çoğunluk isterse zorunlu olmadan kurulabilir.Oyundan ulaşmak isterseniz "j4meQQ" oyuncusunu ekleyebilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar,
Dünya sıralamasında 60.sırada bulunan SAKARYASPOR ekibimize tecrübeli 3 yol arkadaşı arıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar özelden bana veya ekipte yetkili olan arkadaşlarımıza başvuru yapabilir. -
Kendimi gelistirebileceğim, aktif ve kalabalik bir ekip arıyorum...
Madalyam : 216k
Kupam: 11
Wp mevcut... -
@tsiolmayanbera !!DÜZELTME!!
MENAJER MADALYAM : 293K ! -
Fenerbahçe SƘ ve akademi ekiplerimize menajer alımı yapacağız.
Eğer bize katılmak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurabilirsiniz;
-
This post is deleted!
-
Merhabalar, bir çok ekip tecrübem var. Özelden ulaşırsanız sevinirim
-
Ekibimiz kendine yeni deneyimli ve başarılı menajerler aramaktadır
Ekip ismi:Serik Spor
Madalyası:19.239
Ekibimiz daha yeni sayılır 1 yıl 1 ay önce kurulmuştur
Hedefimiz 2022nin temmuz ayında 24.000 madalya
2023te top 100e girmek (bu hedef 2022 yılındaki performansımıza göre değişebilir)
Ekibimiz 21 kişidir (3 veya 4 kişiyle kötü oynadığı için yollar ayrılacak)
Ekibe giriş şartları:15.000 madalya üstü bir ekipte en az 10 savaşa katılıp bu savaşlarda başarılı olmak -
TeknoRed , TeknoRed II ve TeknoRed III ekiplerimizin her birine menajer alımı yapılacaktır. Aramıza katılmak isteyenler oyun içinden, bana (MehmetCetinTD) veya katılmak istediği ekibin liderine veya kaptanlarından birine mesaj atabilir. Mesaj atmayıp sadece istek atanların istekleri kabul edilmiyor.
İstenen kesin şartlar:
- WhatsApp grubuna/gruplarına katılım.
- Aktiflik.
- Genel düzene uyum.
TeknoRed (Genel sıralama : 3)
TeknoRed II (Genel sıralama : 29)
TeknoRed III (Genel sıralama : 79)
-
AKINCILAR 1.2.3 ekiplerimize alım vardir aktif olup Whatsap olan
sürekli savaşlara katılacak olan arkadaslari ailemize bekleriz