IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
@huzar-shakir said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@cezarro @FORMOZA był jednym z liderów grupy PW podczas MPG i jednym z tych,którzy ograli(jako jedyni zresztą ) Husarie.nie wiem czemu czepiasz się chłopa
Czego się napinasz , ja tylko żartowałem
-
-
Panowie to jest kadra Polski i napinka nie jest nam potrzebna jak Łukasz nasz kapitan wybierze skład to być może zagramy razem i bedziemy muslieli współpracować więc nie ma co sie czepiac kto z kim wygrał a kto nie grupy to grupy a kadra jak w zyciu to kadra i musimy zrobiĆ wszystko aby polska w OSM była znowu na 1 miejscu i tyle animozje grupowe i indywidualne na potem, teraz tylko kadra i walimy wszystkich ile mamy sił i mocy w taksach !!!
-
@huzar-shakir Dokładnie @FORMOZA zawsze na topie
-
@daroo933 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@huzar-shakir Dokładnie @FORMOZA zawsze na topie
Napisz coś jak wytrzeźwiejesz , uwierz mi że na trzeźwo byś nie pisał takich głupot
-
@cezarro haha...Ty to wiesz z autopsji
A Ty co ? Abstynent ?
-
@huzar-shakir to jak ja huzar nie mogę sie przyzwyczaić do tego avatara u Ciebie
-
@cezarro trudno może i w to uwierzyć, ale ...tak
No to podziwiam , dla mnie dzień bez alkoholu i narkotyków to dzień stracony Staram się nieustannie walczyć ze swoimi słabościami , jednak puki co ponoszę porażkę ...
-
@huzar-shakir nawet bym takiego nie chciał
-
@huzar-shakir byłem kiedys w Prabutach na koloniach !!!
-
@cezarro Prabuty czekają na Ciebie...
Prabuty ??? a co to za wiocha ? Moja żona codziennie straszy mnie odwykiem ,ale wspominała coś o innej miejscowości , i do tego ośrodek podobno bardzo ekskluzywny.