Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
@mayykelus said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
Jestem zwolennikiem niestandardowych rozwiązań, także czasem niespodziewanie trafi mi się bardzo udany mecz, a innym razem mogę ostro dostać po tyłku . Dalej szukam taktyk, którymi mógłbym zaskoczyć bardziej doświadczonych.
424A robi dobrą robotę jak grasz skrzydłami, kiedyś podążałem tą drogą, którą Ty obrałeś, ale doszedłem do wniosku, że najlepiej będzie doprowadzić do perfekcji taksę na meczu u siebie i mecze wyjazdowe. Diabeł tkwi w szczegółach. Nawet gdy zawodnik ma wysokie umiejętności, a przeważnie ma słabe oceny to nie warto go trzymać w zespole. Gdy masz słabszy zespół to często pomaga gra z kontry nawet grając u siebie - fajna opcja do 541A.
-
@stefan-joptwojmać Dzięki za rady. Jeśli chodzi o 4-2-4 a lub b to zauważyłem, że radzi sobie dobrze przeciwko 4-4-2 podaniami z tym, że gram długimi piłkami. 5-4-1 gram rzadziej i najczęściej strzałami.
-
@mayykelus przeciw 433 mojemu,może nie do końca ogarnietemu raczej twoje 424 nieda rady.Druga najważniejsza sprawa-siła kadry,to też swoje robi.Ale pracuj nad tym ustawieniem,może coś fajnego zrobisz z tego
-
@huzar-shakir Sile kadry tez trzeba umiec wykorzystac , na glownym koncie notorycznie remisuje mimo ze kadre ma kilka razy lepsza ! Co mi z tego ze dominuje w meczu jak brak mi skutecznosci , tzn im moim grajkom za grube miliony ..
-
@huzar-shakir Tak, moje 4-2-4 przeciw 4-3-3 raczej nie daje rady, w dodatku jak ma się słabszą kadrę to jeszcze gorzej. Ale zawsze coś się wymyśli, coś lepszego lub gorszego, ważne aby rozpoznać co jest dobre, a co złe
-
@mayykelus said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@huzar-shakir Tak, moje 4-2-4 przeciw 4-3-3 raczej nie daje rady, w dodatku jak ma się słabszą kadrę to jeszcze gorzej. Ale zawsze coś się wymyśli, coś lepszego lub gorszego, ważne aby rozpoznać co jest dobre, a co złe
Mała rada Sprzedawaj za max cenę najlepszych grajków.Zobaczysz,przyjdą efekty.Czasem trzeba poczekać 2,3 dnii jednak suma summarum wyjdziesz na in plus .
-
@huzar-shakir Zawsze sprzedawałem po cenie trochę niższej niż maksymalna ale ok, zastosuję się do rady. I jeszcze jedno pytanie - czy wysokość ceny wpływa na to, jak długo trzeba czekać aż bot kupi zawodnika?
-
@maloba said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@mayykelus Slabych graczy szybko sprzedaz Im lepszy i drozszy tym trudniej i dluzej
Niekoniecznie.Zależy na jakim serwerze też grasz i jakich grajków kupujesz żeby ich później opchnąć .
-
@huzar-shakir Nie widze roznicy , dzien dniu nierowny ..
-
@huzar-shakir Nie powiesz mi ze latwiej sprzedac 80+ niz jakiegos ogorka ? Jest dzien ze w kazdym okienku chociaz jeden zejdzie albo i dwoch , dla odmiany czasami potrafi nikt sie nie sprzedac przez 2 dni tak jak mi teraz
-
-
@huzar-shakir Ciesz sie ze Ci idzie wspaniale , nie kazdy ma tyle szczescia co Ty z transferami zeby handlowac 80+ jak ogorkami Masz racje nie potrafie ale sobie jakos radze , raz lepiej raz gorzej ale do przodu .
-
Jak do tego doszło nie wiem :man_facepalming_tone2:
-
@krystian16061994 Sędzia przekupiony
-
@maloba Rywal ma dobrą taksę dla 442B u siebie. Poza tym, a może przede wszystkim wg mnie to rozwaliło cię to jego 50% skuteczności. Przeciw takiej skuteczności rywala jak w tym meczu - dużo nie podskoczysz .