Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
Przyjrzymy się sprawie czy aby na pewno nie został złamany regulamin OSM i wyciągniemy odpowiednie konsekwencje. Tak aby zamknąć temat IMP i nie trzymać ludzi w niepewności tam już zostały podane oficjalne wyniki i żadnych zmian w czołówce nie będzie.
-
@Stefan-Joptwojmać jeżeli sprawa stala się oficjalna to chciałem powiedzieć, że uznaję w pełni uczciwe zwycięstwo @Mati-Colchoner i NIE podważam jego zwycięstwa, powyższym postem chciałem zobrazować pełną wg mnie nieuczciwość @Rusewicz.
-
@beyah1985 said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@Stefan-Joptwojmać jeżeli sprawa stala się oficjalna to chciałem powiedzieć, że uznaję w pełni uczciwe zwycięstwo @Mati-Colchoner i NIE podważam jego zwycięstwa, powyższym postem chciałem zobrazować pełną wg mnie nieuczciwość @Rusewicz.
Ma się rozumieć, ciekaw jestem tylko co ma do powiedzenia @Rusewicz w tej sprawie.
-
@Stefan-Joptwojmać @Stefan-Joptwojmać
Dzień dobry. Jeżeli ktoś podważa moja uczciwość i uważa, że oddałem mecz to generalnie uzylbym tutaj niecenzuralnego określenia. Grał pierwszy skład, poza czerwonymi i kontuzjami, dwóch z podstawowego chyba nie zagrało bo z rozpędu wysłałem ich na kolejny trening. Kolejna sprawa jest, że walczyłem do końca o wyższa lokatę. Miały być strzaly z każdej wyszło na długie podania, missclick. Generalnie zapewniam, że nie mam sobie nic do zarzucenia i zawsze gram uczciwie. Rzeczywiście to wygląda podejrzanie, ale jako reprezentant Polski i husarii nie zrobiłbym takiej rzeczy celowo w żadnym przypadku. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt wszystkim. -
@Ochowiak Silnik meczowy jest taki sam bez zmian, przyczyn zwycięstw porażek raczej trzeba upatrywać w taktykach, ustawieniach, zawodnikach, ich zmęczeniu i wytrenowaniu, stylu gry i kilku innych rzeczach, nad którymi jest ciężko zapanować .
-
Podobnie przegrałem, ale na wyjeździe, przy statystykach dla mnie, włącznie z większa wartością składu - ale to jest taka gra, samymi statystykami na swoją korzyść nie wygrywa się meczów w OSM
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu