Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
@Pansushe Takie mecze najbardziej człowieka dobijają Ręce opadają...
-
Żeby wygrywać to ja nie wiem jak grać, ale żeby nie przegrywać to już radzę: ŻEBY NIE PRZEGRYWAĆ TO POD ŻADNYM POZOREM NIE MOŻNA GRAĆ TAK JAK ZAGRAŁ @Rusewicz w ostatniej kolejce IMP OSM 2019 z Matim. Trzeba pamiętać o rezerwowych a długie podania do taktyki 451 raczej nie sprzyja ..... miej to na względzie a będziesz wygrywał częściej młody graczu !!!
... zwróć uwagę młody graczu, że taką taktyką oddasz maksymalnie 3 strzały i mecz zupełnie ci nie wyjdzie , 38% posiadania piłki to i tak dużo przy kontr-taktyce 433b , jak grasz OSTROŻNIE to unikniesz żółtych kartek , ale jak już pograsz kilka lat młody zawodniku to będziesz wiedział, że w ostatniej kolejce jakichkolwiek rozgrywek gdy sędzia jest niebieski wcale Ci się to nie opłaca.
...... pamiętaj również, że jeżeli zostawiasz sobie ostateczne ustawienie porządnej taktyki na mniej niż minutę przed końcem symulacji to możesz nie zdążyć z wszystkimi ustawieniami .
Tak więc osobo która zaczyna swoją przygodę z OSM zapamiętaj żeby uczyć się na błędach, a z biegiem lat je wszystkie wyeliminujesz i co najważniejsze zawsze graj FAIR PLAY bo tak Polski Duch OSMa zawsze będzie się do Ciebie uśmiechał.
-
Przyjrzymy się sprawie czy aby na pewno nie został złamany regulamin OSM i wyciągniemy odpowiednie konsekwencje. Tak aby zamknąć temat IMP i nie trzymać ludzi w niepewności tam już zostały podane oficjalne wyniki i żadnych zmian w czołówce nie będzie.
-
@Stefan-Joptwojmać jeżeli sprawa stala się oficjalna to chciałem powiedzieć, że uznaję w pełni uczciwe zwycięstwo @Mati-Colchoner i NIE podważam jego zwycięstwa, powyższym postem chciałem zobrazować pełną wg mnie nieuczciwość @Rusewicz.
-
@beyah1985 said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@Stefan-Joptwojmać jeżeli sprawa stala się oficjalna to chciałem powiedzieć, że uznaję w pełni uczciwe zwycięstwo @Mati-Colchoner i NIE podważam jego zwycięstwa, powyższym postem chciałem zobrazować pełną wg mnie nieuczciwość @Rusewicz.
Ma się rozumieć, ciekaw jestem tylko co ma do powiedzenia @Rusewicz w tej sprawie.
-
@Stefan-Joptwojmać @Stefan-Joptwojmać
Dzień dobry. Jeżeli ktoś podważa moja uczciwość i uważa, że oddałem mecz to generalnie uzylbym tutaj niecenzuralnego określenia. Grał pierwszy skład, poza czerwonymi i kontuzjami, dwóch z podstawowego chyba nie zagrało bo z rozpędu wysłałem ich na kolejny trening. Kolejna sprawa jest, że walczyłem do końca o wyższa lokatę. Miały być strzaly z każdej wyszło na długie podania, missclick. Generalnie zapewniam, że nie mam sobie nic do zarzucenia i zawsze gram uczciwie. Rzeczywiście to wygląda podejrzanie, ale jako reprezentant Polski i husarii nie zrobiłbym takiej rzeczy celowo w żadnym przypadku. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt wszystkim. -
@Ochowiak Silnik meczowy jest taki sam bez zmian, przyczyn zwycięstw porażek raczej trzeba upatrywać w taktykach, ustawieniach, zawodnikach, ich zmęczeniu i wytrenowaniu, stylu gry i kilku innych rzeczach, nad którymi jest ciężko zapanować .
-
Podobnie przegrałem, ale na wyjeździe, przy statystykach dla mnie, włącznie z większa wartością składu - ale to jest taka gra, samymi statystykami na swoją korzyść nie wygrywa się meczów w OSM
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu