Takım Seçme
-
Yeni güncellemeyle birlikte takım seçme bir işkenceye dönüştü. Eskiden yani yeniye göre eski sürümde tüm serverleri gönül rahatlığıyla tarar istediğimiz takımı ya da doluluk oranına sahip ligi bulabilirdik. Gelelim şimdikine 1. dolu bir takımın olduğu hesaba gir---Topluluk--aktif liglere tıkla---serverleri tek tek tara- doluluk durumlarına göre bir lige gir. Tüm bu saçmalıklara evet ama en azından diyorum ki takım seçtiğimiz ekranda en azından ligin ismi ve menajer sayısının yanında bir de kaçıncı haftada olduğu yazsa da biz de tek tek tıklayıp o lig henüz kurulmuş mu kurulmamış mı uğraşmasak. Yeterince saçma ve ilkel olan takım seçmeyi en azından daha az çileli hale getirir diye düşünüyorum.
-
@тc۰Darxoul mustafa kardesım zaten öyle yeni sürümde senin istediğin gibi keşke bana yazsaydın ben sana yardımcı olurdum
-
olumlu lig ve server seçme daha kolay olmalı
-
@rochas1990 arkadaslar siz nasıl secıyorsunuz ?
-
dolu olan sayfadan aktif liglere ordan sağdan server ı seçiyoruz ama sıkıntı ondan sonra başlıyo misal bi lige giriyosun ekran aynı böyle gözüküyo burda ligin kaçıncı haftada olduğu yazması lazım yoksa ne oluyo tek tek hepsine tıklaya tıklaya bakmak zorunda kalıyoruz çok zahmetli iş aynı lige 3 kere baktığımı bilirim karışıklık oluyo http://hizliresim.com/41YM9J
-
@rochas1990 yanlış yapıyorsunuz kardeşim
-
@F.S.M.0.13 doğrusu nasıl peki?
-
@F.S.M.0.13 nasıl seçmeliyiz öğrenmek isterim çünkü server önemli benim için
-
@rochas1990 takım seçme bölümünden boş hesapla çok rahat alınıyor şuan için boş hesap yok ekran resmi atamıyorum hangi hafta doluluk oranı hepsi gayet açık
-
@F.S.M.0.13 ohooooo
biz ne diyoruz sen ne diyosun biz diyoruz ki server değiştirelim sen takım seçmeden bahsediyosun ben de bişey diycen sandım
-
@rochas1990 server neye göre seçilir kardeş
-
@F.S.M.0.13 server nedir biliyo musun?
-
@rochas1990
biz o konuları aşalı yıllar oldu
-
@F.S.M.0.13 flod olacak ama kusura bakmayın server seçimlerinde saate ve doluluk oranına bakılır yoksa serverlerin pekte önemi olmaz ligimizi doldurmak istiyorsak ve bunu kolay yoldan yapmak istıyorsak lig secme bölümünden standart görünüm yapıp uygun ligi bulmalıyız ilk önce
-
@F.S.M.0.13 said in Takım Seçme:
@F.S.M.0.13 flod olacak ama kusura bakmayın server seçimlerinde saate ve doluluk oranına bakılır yoksa serverlerin pekte önemi olmaz ligimizi doldurmak istiyorsak ve bunu kolay yoldan yapmak istıyorsak lig secme bölümünden standart görünüm yapıp uygun ligi bulmalıyız ilk önce
bence de yanlış anlamışsın. Burada bahsedilen konu farklı sen farklı şeyden bahsediyorsun.
-
@rochas1990 said in Takım Seçme:
dolu olan sayfadan aktif liglere ordan sağdan server ı seçiyoruz ama sıkıntı ondan sonra başlıyo misal bi lige giriyosun ekran aynı böyle gözüküyo burda ligin kaçıncı haftada olduğu yazması lazım yoksa ne oluyo tek tek hepsine tıklaya tıklaya bakmak zorunda kalıyoruz çok zahmetli iş aynı lige 3 kere baktığımı bilirim karışıklık oluyo http://hizliresim.com/41YM9J
Kesinlikle katılıyorum. Server larda lig ararken de ligin kaçıncı haftada olduğu belli olmalı
-
@F.S.M.0.13 Abi ben de biliyorum boş hesaptan lige girmeyi lakin tek bir serverde var olan liglerle yetinmek zorundasın orda standart görünümden haftalara bakabiliyorsun evet ama ben başka serverdeki örnek bir italya ligine o şekilde bakmak istersem bunu yapamam ayrıca boş hesapla arattığımız liglerde boş oluyor genellikle genel serverlerden taratıp dolu lige girebiliyoruz bu dolu lige girme çabamız da çileli oluyor demek istediğim oydu ne demek istediğim anlaşılmıştır aşağı yukarı.
-
@тc۰Darxoul mevcut server ihtiyacı karsılayacak durumda değil mi kardesım niye arayıstasın
-
@F.S.M.0.13 said in Takım Seçme:
@тc۰Darxoul mevcut server ihtiyacı karsılayacak durumda değil mi kardesım niye arayıstasın
Benim şahsen bulunduğum server ıb bunu karşılamadığı zamanlar oluyor ve server ı bu şekilde değiştiriyorum. Öneriyi sunan arkadaşın önerisi güzel ve de destekliyorum.