World Crew Championship 2017/18
-
Bu sene düzenlenecek Wcc 2018/2019 turnuvasına kısa süre önce kaybettiğimiz numan abimizin ismi verildi.
Bu konuda ince davranışı ve organizatörlerle tüm iletişimi sağlayan değerli kardeşim sercan'a @RiddLee çok teşekkür ediyorum
@numanvural ruhun şad mekanın cennet olsun abim kardeşlerin seni unutmuyor -
@f-s-m-0-13 @RiddLee Bu ismin verilmesinde emeği geçen menajerlere teşekkürler.Elinize sağlık çok ince bir davranış.
-
@f-s-m-0-13 @SEXAFONN bu kimsenin acısını dindirmez malesef ama Numan abinin adını bu oyundan geçtiğini herkes görmüş olur mekanı cennet olsun inşallah bizlere de bu turnuvada elimizden geleni yapmak düşer Türk ekipleri olarak
-
Numan Vural sezonu diye adlandırmak çok anlamlı olmuş. Kimin aklına geldiyse tebrik ederim. Mekanı cennet olsun abimizin inşallah.
-
Şuan Katılabilirmiyiz World Championsip'e
-
@bekirsezgings 10.08 katılımın son tarihiydi
-
Tüm Ekiplerimize Başarılar Dilerim --- İsmini Numan Vural sezonu olarak yapmak beni gercekten mutlu etti ve duygulandırdı Mekanı cennet olsun inşallah.
-
GROUP - H
Le Staff Discount - Galatasaray SK
G1-AYRINMENN (C)
G3-Megatron Optimus Prime
G5-Byrıdvan
G7-Talha Ocak
G9-Bollardsau@numanvural için
Bayrağımızı temsil eden tüm ekiplerimize başarılar dileriz -
Hafta:1
SEVDAMIZ FUTBOL:499
One Pice:782
-
tüm ekiplerimize başarılar dileriz
-
WCC 2018/19
HAFTA:2
SEVDAMIZ FUTBOL:702
One Pice:635 -
Merhaba, Türk forumunda saniyorum artik kimsenin ilgisini çekmeyen bir konu olmasina karşin ekipler dünyasinin en prestijli ve en büyük turnuvasi ekibimizde yer alan kardeşimiz, arkadaşimiz ahirete intikal etmiş Numan Vural'in ismiyle devam ediyor. Onun isminin verildiği bu sezonda başari elde edebilmek için var gücümüzle çabaliyoruz. Tesadüf mü diyelim ne diyelim bilmiyorum ancak turu geçmeyi başarabilen yalnizca iki Türk ekibi var ve her ikisinde de Numan Vural'in izleri yaşiyor.
Turnuvada grup aşamasi sona erdi ve son 64 e kalan ekipler belli oldu.
Mensubu bulunduğum Türk ekibi ile birlikte son 64 ekip arasina kalan Best of Turkey ekibini elde ettikleri başari nedeniyle tebrik ediyorum. Bu turda da kendilerine başarilar diliyorum.
Türk ekibinin bu turdaki rakibi Brezilyali Galacticos F.C. ekibi oldu. Savaşa çikacak kadromuz aşağidaki gibidir.GALACTICOS F.C. vs TÜRK
Away team
G1 - @Kaiser-Brian-Clough
G3 - @sULtAn-çER
G5 - @u-aktuna
G7 - @AliDiker4
G9 - @sabit-mamedov (C) -
@kaiser-brian-clough Başarılar Arkadaşlar Türk İsmini her kulvarda şerefle taşıdığınız için sizlere sonsuz teşekkürler
-
Başta ekibimizi temsil eden abilerim ile Ali kardeşime ve The Best of Turkey ekibine başarılar dilerim.