WCC 2017/2018
-
@borynos said in WCC 2017/2018:
@stefan-joptwojmać
brawo brawo nie w.....ć WojtyniaCzujesz to, że o wyniku bitwy zdecyduje kto w ostatniej kolejce zrobi wyższe oddanie?!:D
-
@borynos said in WCC 2017/2018:
na ostrzu noża, tak to jeszcze nie mieliśmy
Ta bitwa była już przegrana.. i to tak solidnie. Nie wiem jak udało się nam wrócić do niej, ale zwycięstwa przeciwko obozom na wyjeździe dały nam szansę. To co zrobił gorkins to klasa światowa. Mi też udało się przywieźć wyjazdowe zwycięstwo vs obóz. Reszta chłopaków się spięła i jesteśmy gdzie jesteśmy. Szkoda tylko, że kolejkę za późno odpaliliśmy. W tamtym roku odpadliśmy z WCC w ostatniej kolejce.. teraz ponownie zadecyduje ostatnia kolejka. Mam nadzieję, że szczęście będzie po naszej stronie!
-
@stefan-joptwojmać Trzeba powtórzyć manewr Piłsudskiego pod Warszawą. W sierpniu 1920 Rosjanie też byli pewni wygranej i dalszego marszu na Berlin i Paryż. Wygraliśmy wtedy, wierzę, że wygramy i teraz :ok_hand_tone2:.
-
My już wygraliśmy, ostatnia kolejka to czysta formalność
-
@toomanyways Brawo mistrzowie z Polski :clap_tone1:.
-
@toomanyways said in WCC 2017/2018:
My już wygraliśmy, ostatnia kolejka to czysta formalność
Macie awans?
-
KONIEC!
-
@stefan-joptwojmać Jeszcze nie wiem.
-
WCC 17/18 I R3: PE vs MDF
Ostatnia ligowa kolejka
-
Niewiele mi brakło do Serginhosa...
-
@radek12_19 wykonałeś kawał dobrej roboty kolego.gratuluję.
-
@huzar-shakir Pomogłem ekipie. Ogólnie jestem zadowolony, jeśli bym się do siebie przyczepił to transfery, średnio szły, ale na wszystkich kontach raz idzie sprzedaż, raz nie.
-
Przegraliśmy, ale jak.. nawet nie różnicą bramek tylko tym, że rywal strzelił ich więcej przy identycznym bilansie:[
-
@toomanyways
kiedyś przegraliśmy 1 punktem, pamiętam, pewnie ze 100 bitew temu -
@didierluk said in WCC 2017/2018:
@borynos rzeczywiście rzadko spotykane tak mala różnica.
My czekamy i liczymy na awans z 3-ciego miejsca.My też mamy 3cie miejsce, ale raczej marne szanse:(