Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@stefan-joptwojmać W mojej grupie G jest bardzo ciekawa sytuacja, ja, @Mateusz Lambert i @chmura87 będziemy decydować o awansie z miejsca 5, ew. 6.
Terminarz ostatniej, 22 kolejki
-
To nie Wy będziecie decydować tylko oni sami. Swoich losów nie rozstrzyga się w ostatniej kolejce tylko przez wszystkie 22:)
-
@stefan-joptwojmać Ja ze swojej strony gram do końca, awans mam pewny, ale gram też o 1 miejsce
-
@stefan-joptwojmać myślę, że Mateusz i chmura też nie odpuszczą, ja z nimi gram o 1 miejsce, ci, z którymi gramy o awans.
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Ja ze swojej strony gram do końca, awans mam pewny, ale gram też o 1 miejsce
Nie dasz rady ???
-
@huzar-shakir Twoje słowa mnie motywują
-
@huzar-shakir Twoje słowa mnie motywują
Ta..Jestem niczym Kaszpirovsky bądź "ręce które leczą ".Sam nie dałem rady,pomagam innym
-
@huzar-shakir A miales Plany czerwona czy przekombinowales ?
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir A miales Plany czerwona czy przekombinowales ?
Plan był jeden.Skończyć dominację w Europie i szykować się na kadrę.
Nie kombinowalem. @Stefan-Joptwojmać zagrał zabojczym433.Bo skoro na 11 strzałów jego ekipa strzeliła 5 goli o czymś to świadczy.Moi oddali 8 stzalow i 1 gola zdobyli.Rywal był nie do ogrania.Nie dziś. I szczerze gratuluję wygranej.
-
@huzar-shakir swiadczy to tylko o farcie . coraz mniejszy wplyw na wyniki ma gracz niestety .
-
@huzar-shakir mecz u siebie daje przewage plus fart . szkoda liczylem ze przejdziesz .
-
Grupa B
Brawo @AC Bubol @adamgotic @ciamajda @bylus22 licze, że @ToomAnyWays również awansuje z szóstej pozycji!
-
@maloba ja tak samo ja Ty na awans Przemka liczyłem...
To się przeliczyliscie .
-
@radek12_19 oddali mi za dwa sparingi !!! eh
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@radek12_19 oddali mi za dwa sparingi !!! eh
Mi mogą nie dac nawet za 1.