Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@harry-poon said in Promotions/Campaigns:
New event today! From today until Monday October 23.
Progresy pójdą w górę !!!
-
@sochaczew86 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@mihau1878 Dawaj ziomuś,bo spać musze iść.W szwecji siedze i ostro tu zapierdzielam od rana do zmierzchu na mą cudowną córe,i zregenerować się muszę do rana
Co Ty Grzesiu robisz w tym islamskim kraju ? Uważaj tam żeby ciapaci cię nie dojechali jak jakiejś kozy ,chociaż jesteś napakowany to jak Cię dorwie kilku ciapatych byczków to nawet Pudzian ani Popek by nie dali rady :muscle_tone4:
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@mihau1878 Dawaj ziomuś,bo spać musze iść.W szwecji siedze i ostro tu zapierdzielam od rana do zmierzchu na mą cudowną córe,i zregenerować się muszę do rana
Co Ty Grzesiu robisz w tym islamskim kraju ? Uważaj tam żeby ciapaci cię nie dojechali jak jakiejś kozy ,chociaż jesteś napakowany to jak Cię dorwie kilku ciapatych byczków to nawet Pudzian ani Popek by nie dali rady :muscle_tone4:
do tego napalonych;)
-
Mam potwierdzone nagrody z OSM za finał:
Nagrody OSM za pierwsze 10 miejsc w finale MP 2017: 1. 500 BC 2. 250 BC 3. 100 BC 4. 50 BC 5. 50 BC 6. 50 BC 7. 50 BC 8. 50 BC 9. 50 BC 10.50 BC
Nie są to jakieś oszałamiające kwoty, ale i nie odbiegają poziomem od poprzedniego roku. To taka dodatkowa gratyfikacja do naszego turnieju.
-
@sochaczew86 Los tak widać chciał
-
@dovco_handf No to trzeba wygrać
-
@dovco_handf Trzeba się starać, by choć w małym stopniu za sparingi się wróciło
-
@dovco_handf za fair play grę też przewidziano monetki ???
-
@huzar-shakir szukasz, gdzie tu monety zdobyć
-
@maloba niema ??? Już wiem czemu Bolek znalazł się we Wloskiej lidze @radek12_19 .Pomylił się,haha
-
@radek12_19 sam sobie dokupilem dziś,ktoś musi sponsorowac tę darmową gierkę
-
@huzar-shakir Powaznie ???
-
@huzar-shakir Kolonia polska we Włoszech
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Schodzą nam z drogia z ziomkiem jestem i jak idziemy po ulicach to ludzie tak fajnie się rozchodzą na boki,a ciapate to nawet nie patrzą w naszą strone
-
@Bolesław-Chrobry przez przypadek usunął zaproszenie do grupy !!! Nie wiem w jakiej grupie gra ,jednak moderator może wyśle jeszcze raz zapro koledze ???
-
Nie było mnie tydzień a tu takie rzeczy się dzieją Gratulacje dla wszystkich,którzy awansowali do kolejnej rundy. Ja dałem ciałka totalnie i mimo kilku małych zrywów nie udało się pięknie finiszować mam tylko nadzieję,że w listopadzie nie ma żadnego turnieju bo na pewno się nie zgłoszę w sierpniu MPP - urodził mi się syn,w październiku IMP - mojej siostrze urodził się syn, w listopadzie moja druga siostra rodzi córkę jeszcze raz gratulacje dla wszystkich i powodzenia w kolejnej rundzie
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Bolesław-Chrobry przez przypadek usunął zaproszenie do grupy !!! Nie wiem w jakiej grupie gra ,jednak moderator może wyśle jeszcze raz zapro koledze ???
Już wiem .Grupa @Stefan-Joptwojmać