Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@toomanyways wlasnie przydaloby sie zrobic weryfikacje na dzien przed zakladaniem lig ..
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Jaka weryfikacja prosze Cie jak kumpel wchodzi na swoje konto u mnie a ja u niego to juz mozna brac nas jako multi ??
Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi ale cóż zrobić jak Ty nadal skacowany. ..I tak cały czas
-
@toomanyways said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Ciekawe czy wszyscy jeszcze się logują, bo część była świeżych, a tacy czasem pograją trochę i się nie logują.
Według mnie trochę nas dużo. W poprzednich MP było nas mniej ale chyba Ci co się zapisali to grali.Teraz może być z tym problem i okaże się ,że połowa lig nie będzie obsadzone...obym się mylił.
-
@huzar-shakir Tu jest pelno multi kont i jakos wszyscy sa happy . Nie martw sie czytam ze zrozumieniem jednak lubie ograc kogos w "dwoch" osobach !!! i nie mam kaca nie pije alko od dawna
-
@huzar-shakir Tu jest pelno multi kont i jakos wszyscy sa happy . Nie martw sie czytam ze zrozumieniem jednak lubie ograc kogos w "dwoch" osobach !!! i nie mam kaca nie pije alko od dawna
Hahaha... to tak jak @pimus1910
-
@huzar-shakir @pimus1910 jest z Radomia a radom to miasto AA
-
@huzar-shakir Tu jest pelno multi kont i jakos wszyscy sa happy .
Rozumiem że masz jakieś dowody na potwierdzenie swoich słów ? Napisz więc do supportu ,tam na pewno chętnie zajmą się tym tematem .
-
@cezarro Jak sie komus chce latac na dwa czy wiecej kont to szczeze wspolczuje straty czasu
Podczas ostatnich MPP też zostałem oskarżony o posiadanie multi ,chociaż zawsze miałem w grze tylko jedno konto.Moje konto zostało nagle zawieszone. Po prostu ktoś wziął konto mojego syna za moje , i na odwrót. Po tygodniu sprawa została wyjaśniona , ja gram dalej ale mój syn się wkurwił i zlikwidował swoje konto . Tak że sam widzisz że pozory mogą nieraz mylić i trzeba być ostrożnym z oskarżeniami .
-
@cezarro Dlatego nie bawie sie w kablowanie bo nikogo za reke nie zlapalem , a ze dwa konta nagle robia miedzy soba transfery i biora na mnie zgrupowanie moze byc przypadkiem
Dlatego napisalem ze kolega wchodzi u mnie a ja u niego i czasami jestesmy we dwoch zalogowani na jednym kompie , co wiecej gramy caly czas we dwoch ligi takze jakby ktos chcial moglby nas brac za multi co by bylo grubym nieporozumieniem
-
Jest masa multi to prawda, te konta są masowo zamykane. Zgłoszeń jest bardzo dużo. Są narzędzia które pozwalają na weryfikację tego:)
-
@stefan-joptwojmać Ale najpierw musi byc zgloszenie czy sami wyrywkowo tez sprawdzacie ?
-
O takich sprawa nie możemy rozmawiać
-
@stefan-joptwojmać Jasne top secret Niech sie juz zaczynaja mistrzostwa mam fajna grupe bedzie wesolo
-
@huzar-shakir Kto pyta nie bladzi Jak sie pomyla to prawde powiedza .. skad wiesz jaka odp mnie satysfakcjonuje ?
-
@cezarro Dlatego nie bawie sie w kablowanie bo nikogo za reke nie zlapalem , a ze dwa konta nagle robia miedzy soba transfery i biora na mnie zgrupowanie moze byc przypadkiem
Nie musisz na nikogo kablować , uwierz mi że są tutaj osoby które z satysfakcją zrobią to za Ciebie