Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Panowie otrzymują po żółtej kartce. Musicie uważać na język! @pawelzylicz a Ty przestań w końcu prowokować, wrzuć na luz!
@krokodyl-amazoński said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Pany, pierdołami się zajmujecie i głupoty wypisujecie, zamiast stosować pocisk w stronę OSM za lecenie sobie w kulki z nami. Kurwa, nie może tak być, że oni robią coś z serwerami przed symulacjami i to jeszcze tyle czasu. Siekiera dla nich, oficjalnie.
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Już jestem panowie-po tym co przeczytałem w wykonaniu pewnego użytkownika na C dostałem ciężkiego raka mózgu, jak można być takim deklem albo baitować w tak nieudolny sposób. Może dajcie mu jakiegoś bana bo próbuje zrobić z siebie niewiadomo kogo a gówno grał i widział(nie mówię broń Boże że jestem lepszy, jestem sporo słabszy :P)
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro No to już mróz u naszego kolegi . Chyba trzeba ubrać bałwanka, by za mocno nie zamarzł. Od teraz wygląda tak: :snowman2:
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Panowie otrzymują po żółtej kartce. Musicie uważać na język! @pawelzylicz a Ty przestań w końcu prowokować, wrzuć na luz!
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Już jestem panowie-po tym co przeczytałem w wykonaniu pewnego użytkownika na C dostałem ciężkiego raka mózgu, jak można być takim deklem albo baitować w tak nieudolny sposób. Może dajcie mu jakiegoś bana bo próbuje zrobić z siebie niewiadomo kogo a gówno grał i widział(nie mówię broń Boże że jestem lepszy, jestem sporo słabszy :P)
@cezarro No to już mróz u naszego kolegi . Chyba trzeba ubrać bałwanka, by za mocno nie zamarzł. Od teraz wygląda tak: :snowman2:
Za co żółta kartka miszczuniu dla @pawelzylicz ,przecież nic złego nie napisał ? Natomiast dla pepguardiola powinna być bezpośrednia czerwona kartka za chamstwo !
-
Za to, za co Ty jakiś czas temu dostałeś bana. Dokładniej za nieustanne prowokacje w stronę Robert LewusV10. Gość odpuścił, a wyraźnie jest non stop wyszydzany. Nawet gdy sobie na to zasłużył na tym forum nie możemy pozwolić sobie na tego typu "zabawy";)
Co do pepaguradioli to zgadzam się z Tobą natomiast dostał szansę poprzez słowne ostrzeżenie. Każdy zasługuję na szansę;)
-
@stefan-joptwojmać no niby tak ale widać, że to jakiś lewak i troll... Ale póki siedzi cicho lepiej go nie dokarmiac
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Kompy sprawiaja w kazdej kolejce sensacje .. jak tak dalej pojdzie to moze jakis przypadkiem awansuje dalej
To prawda , w tych mistrzostwach kilku dobrych graczy już potraciło punkty z kompami ,wydaje mi się jednak że w miarę upływu czasu kompy osłabną i nie będzie już więcej takich niespodzianek.
-
@maloba pewne jest że boty nie robią treningów zawodników i wartość kadry będzie nadal taka jak od 1 kolejki.my natomiast dzięki treningom jak i sparom będziemy mieć kadrę 2 razy mocniejszą.
Jednak póki co boty są na tyle silne że jeszcze kogoś uszczypna.
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Za to, za co Ty jakiś czas temu dostałeś bana. Dokładniej za nieustanne prowokacje w stronę Robert LewusV10. Gość odpuścił, a wyraźnie jest non stop wyszydzany. Nawet gdy sobie na to zasłużył na tym forum nie możemy pozwolić sobie na tego typu "zabawy";)
Co do pepaguradioli to zgadzam się z Tobą natomiast dostał szansę poprzez słowne ostrzeżenie. Każdy zasługuję na szansę;)
Dobra,jednak pan Levy też nie był grzeczny.Jest to trochę nie fair wobec kolegi @Cezarro .
-
@huzar-shakir ponad 800 mln kadre bedziesz mial ? ja nie bede .
Jedno co widze i moze nie tylko ja ze bot w ustawieniu 334 i 3322 urywa punkty . ( w grupie E , nie wiem jak w innych ) -
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir ponad 800 mln kadre bedziesz mial ? ja nie bede .
Jedno co widze i moze nie tylko ja ze bot w ustawieniu 334 i 3322 urywa punkty . ( w grupie E , nie wiem jak w innych )800 baniek nazwijmy w cudzyslowiu. Zobaczymy w praniu co z tego wyniknie.
-
@huzar-shakir Ja już mam żółtą kartkę Blisko bana?
-
Skąd mam wiedzieć? Nie zdazylo mi się dostać na forum choć ponoć blisko było
huzar jest grzeczniejsza stroną OSM
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Skąd mam wiedzieć? Nie zdazylo mi się dostać na forum choć ponoć blisko było
huzar jest grzeczniejsza stroną OSM
Mnie się zdarzyło dostać raz czy dwa . Teraz to nic strasznego ,możesz normalnie czytać forum tylko nie możesz nic napisać :writing_hand_tone3: