• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Ligimdeki pasif menajerleri oyundan atmak

OSM: Oyun hakkında
    3
    3
    1683
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • nebi ege
      nebi ege Turkish Users last edited by

Yaklaşık 1 hafta önce türkiye ligini açmıştım, arkadaşlarımla oynarız diye. Ligi açık bıraktım ki başka menajerler de ligimize katılsın. Ligi kurduğum gün içerisinde 8-9 tane menajer geldi. Bugün neredeyse ligi kuralı 1 hafta oluyor ve oyunda aktif olmayan menajerler var. Bu menajerlerin boş boş ligde durması yerine başka menajerlerin gelmesi mümkün müdür ? Eskiden ligde 3 günden fazla pasif duran menajerleri ligden atabiliyorduk. Şimdi var mı bilmiyorum fakat ben bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

M Hestera 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • M
        manhay @nebi ege last edited by

Merhaba @nebi-ege

Eğer lig moderatöru sizseniz üç gün içinde oyuna girmeyen menajerleri atabilirsiniz. Menajer listesine girdiğiniz zaman menajer isimlerinin karşısında ÇIKAR butonu ile pasif menajerleri ligden uzaklaştırabilirsiniz.

Staff Support : Turkey

tr.support@onlinesoccermanager.com

Kimsenin üzerine fazla düşmeyin, sonra eziliyorlar ve suçlu yine siz oluyorsunuz.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Hestera
          Hestera Community Manager @nebi ege last edited by

Merhaba @nebi-ege
          Eğer bulunduğunuz ligin moderatörü osm ise buna yapacak birşey yok. Pasif oyuncuların ligden kendisinin çıkmasından başka çare yok. Bunun için liginizi kendiniz kurmanızı öneririz. Bu şekilde 3 gün ve daha fazla pasif olan menajerleri liginizden çıkartabilirsiniz.
          İyi oyunlar.

Community Manager : Türkiye
          tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post