• Dutch Users

  Beste OSM,

  Ik heb een maandje geleden Paris Saint Germain naar de landstitel geloodst, wat gezien het geringe aantal actieve managers in die competitie, niet heel erg verrassend was. Heb 37 keer gewonnen, 1 keer gelijk gespeeld (0x keer verloren dus) en de beker binnengehaald. Doelcijfers: 130+ voor, +- 12 tegen. Enorm veel bosscoins (+400) erin gestoken om eindelijk een keer de dubbel te pakken met een club.

  Ik heb met deze prestatie geloof ik 150 bosscoins verdient. 150 (?!) voor een seizoen met maar 1x een gelijkspel en 0 verloren partijen? Beetje onredelijk.. Mijn aantal managerpunten was 4500. Uiteraard, met PSG hoor je je overgrote deel van je wedstrijden makkelijk te winnen maar de moeilijkheid is het dus om ongeslagen te blijven en elke wedstrijd te winnen.

  Vraag me af hoe jullie hier tegen aan kijken.

 • Dutch Users

  Zoals in andere topics ook naar boven komt is de investering de beloning niet waard, en zuiver weggesmeten geld. Eigenlijk heb je nog geluk dat niemand anders er 2x zoveel BC heeft tegenaan gesmeten of je stond helemaal met lege handen...


 • Vergeet natuurlijk niet de bosscoins die je betaalt om een club als PSG te managen ๐Ÿ˜‰

 • Dutch Users

  @tomruitenbeek_nl said in Boss-coins einde seizoen:

  Vergeet natuurlijk niet de bosscoins die je betaalt om een club als PSG te managen ๐Ÿ˜‰

  Gelukkig heb ik niet zelf een competitie hoeven aanmaken, maar was de club nog vrij naar 4 speelronden. Heb dus slechts 4 speelronden van het gehele seizoen gemist.

  Vroeger was alles beter. Nee, maar nu serieus. Het doel achter het systeem is inderdaad zoveel mogelijk geld verdienen maar nu ligt het er wel heel erg dik op. Beetje spelplezier mag wel behouden blijven. Vroeger had je het seizoenskaartensysteem met daarnaast je eigen vermogen. Vond je dat je te weinig voordelen had als (P)SK dan investeerde je in eigen vermogen. Nu is het gewoon in principe al betalen voor het handelen in spelers. Pure zakkenklopperij.


 • Vind 150 bosscoins voor een seizoen nog best veel eigenlijk ๐Ÿ˜›


 • Met 150 mag je zeker niet klagen, afgelopen twee seizoenen zat ik rond de 200, wel met lage DS teams. 150 met PSG is dan dikke prima. Qua kosten valt dat ook nog eens reuze mee, 400-150 heb je 250 BC over, waarvan je er gedurende 40 dagen nog eens 4 hebt gehad, dus 250-160 = 90 bc heeft het seizoen je al met al gekost. Al met al minder dan een euro. Dat was je met een seizoen spelen op een SK op 2.0 niet gelukt.

 • Moderator NL

  @koning-phillip_nl
  De bosscoins die je aan het einde van het seizoen hebt verdiend, hangt samen met meerdere factoren.

  De competitie instellingen: Hoe meer er uitgeschakeld is in een competitie (zoals trainingskampen, timers etc) , hoe minder bosscoins te verdienen is.
  Het team waarmee je speelt en de positie waar je team staat aan het einde van de competitie. Met een lage doelstelling en dan kampioen worden, zal je meer bc's verdienen, omdat dit een knappere prestatie is tegenover een ds1 als PSG die het kampioenschap als doel heeft, vanwege z'n hoge teamwaarde. PSG zou normaliter geen/weinig moeite moeten hebben om een kampioenschap binnen te halen.

  Ook de bekerwinst telt mee.