Ekipler Güncellemesi
-
@galipcaliskan1907 ben de iyiyim teşekkür ederim.
bunu sormadan önce ben de düşündüm açıkçası, bu sistem olsaydı rahatsız olurmuydum olmazmiydim diye. Ki buna cevap olarak da rahatsız olursam eğer bunu önlemek için ekip yöneticilerinin yetkisi dahilinde ekip bildirimini açıp kapama seçeneği olabilir noktasinda karara vardım. Tabi bu sizlerce teknik olarak mümkün mü onu bilemiyorum. Eğer teknik olarak bu mumkunse uygulanabilir bence -
@bayram-karakuş Bu mümkün, ama bununla sadece ilk problemi çözmüs olursun.
Bildirimi açanlar yine hem bizden 'Maçin oynandi, sonucu ögrenmek için OSM'i aç!' bildirisini alir ve ayni anda Ekip Sohbetinden 'Savasi kazandin!' bildirisini alir. Bu Ekip Sohbetindeki sistem mesajlarini ayirt edemedigimiz sürece de bu problem olacaktir. -
@galipcaliskan1907 Her klasmanın ilk 100 ayrı mı? Yoksa sadece tek ilk 100 mü var? Öğrenebilir miyim?
-
@gs_metecan tek ilk 100 var
-
@galipcaliskan1907 Teşekkürler
-
@GalipCaliskan1907 merhabalar. mobil kısmında ekip için yapılan tüm düzeneği web sürümüne ne zaman aktarılacak acaba? çünkü orada gördüğümüz sıralama ile şuan gördüğümüz sıralama haliyle farklı
birde yeni savaş sistemi her ne kadar beğensem de tek düşündüğüm birşey var. o da the best of turkey ekibi yıllarca çalıştı çabaladı sıralamada 1. olabilmek için ve o kadar emek yok oldu. ama yinede yeni sistem çok iyi oldu. emeği geçen herkese teşekkürler. sadece şuan android ve ios da olan tüm ekip güncellemelerinin web de olması. bunu oraya aktarabilmek belki daha zordur tahmin edebiliyorum. yinede başarılarınızın devamını diliyorum. iyi çalışmalar.
-
@cassano90 Savaslari en yakin zamanda Web'e de eklemeyi düsünüyoruz. Mobil sürümlerde Ekiplerle ilgili ne varsa hepsini Web'de de olmasini hedefliyoruz
Güzel mesajlarin(iz) için tesekkür ederim. Umarim Best of Turkey ekibi de tez zamanda yine üst silara çikacaktir
-
@galipcaliskan1907 Zor artık Galip
-
@galipcaliskan1907 Galip bey günaydın, nasılsınız?
Sormak istediğim bi konu var. ve sorum da şu; herkesin de bildiği üzere oyunda hem bireysel hem de ekipsel anlamda türlü türlü hileler yapan veya da yapanlar var. Şahsen ben bu bi oyun sonuçta ve oyun bile olsa bu tür hilelere karşı biriyim. Ki uzun bi aradan sonra yaklaşık 1.5 yıla yakın bir zamandır da kurucusu olduğum ekipten ayrılıp bireysel oynamayı tercih ettim. ve ekip düşünmüyordum. Yeni sistemi an itibariyle beğendim. ve bana gelen ısrarlı teklifler sonrası doğru yönetildiğine inandığım bir ekibe dahil oldum.Fakat tespit edebildiğim kadarıyla yeni sistem ekip güncellemesinin bazı eksik yönleri de mevcut. Bu eksik yönler konusunda GB yetkililerine öneri yada tavsiye sunabilmem için de sorduğum soru yada sorulara yanıt alabilmem gerekir ki şahsımca doğru olacağına inandığım konu yada konularda Gb ekibine destek olabileyim.Sorum şu; bu yeni sistemde ekip bazında olması muhtemel hile yada hilelere karşı ne gibi önleyici tedbirler aldınız? Bizlerle paylaşabileceğiniz ölçüde paylaşırsanız memnun olurum. Çünkü ona göre siz Gb yetkililerine tavsiyelerim yada önerilerim illa ki olacaktır. Tavsiye ve önerilerimi dikkate alıp uygulamaya geçirmek de elbetteki siz Gb yetkililerin insiyatifindedir.
Teşekkür ederim.
-
@bayram-karakuş GB yetkilileri de Bayram bey ve müthiş soruları nerede diye merakla bekliyorlardı
-
@di̇ço55 forum cezası alacak bir şey yok derdim ama kendim o kadar basit bir nedenden aldım ki hazırlıklı ol derim sana da bu ceza yüzünden dş de olmayacağım
Gayet yüksek mp topladığım halde bu arada söylediklerinin hepsi çok mantıklı gb coins satacam diye oyundaki tüm rekabeti öldürdü parayı veren düdüğü çalar oldu.sayin yetkililer buradaki menejerlerin isteği eşit sartlarda rekabet orta mi ve gb kontrolünde ekip ve bireysel turnuvalar ne kadar dikkate almayacak olsanizda görüşümüz bu -
@galipcaliskan1907 Merhaba
Yeni güncellemenin özellikle de büyük liglerde olmasi bence en doğru karar. Tebrik eder, teşekkürlerimi sunarım.
Ayrıca suan mevcut olan lig/Liglere İtalya ligi nin de eklenmesi gerektiğini düşünmekteyim çünkü takımlarda ki hedefler arasındaki kadro değerinin ligin başında neredeyse birbirine yakın olması yanlış bi karar olacaktı. Ki o şekilde olsaydı hedef 1 i alan menajer lig başında kadro değeri olarak çok büyük dezavantaj yaşardı -
@bayram-karakuş Bayram karakuş beğenmiş ise herkes beğenmiştir nokta ...
-
@ayrın-men hesap daha yeni. Beni bu kadar iyi tanıyıp da yorum yazman için eskilerden olman gerek herhalde dimi
-
@bayram-karakuş Adam sizin hakkınızda güzel bir şey söylemiş , imalı imalı konuşmanıza gerek yok . Ayrıca sizi sadece eskiler tanıyabilir diye bir kural olduğunu hiç sanmıyorum .
-
@rvp1228 imalı imalı birşeyler söyler ise tabikide imalı imalı konuşmaya hakkı var sonuçta yazanında kim olduğunu herkes biliyor ferhat eski sultangazililer (yedek hesaplar hariç eski tabi bunu yanısıra intikam77,ancelotti1 gibi bilinen hesapları olan ) yakın zamanda diço55'i kullanıyordu şimdi ayrın men'e geçmiş yani çokta şeyapmamak lazım
-
@osmancandar hahah bende diyordum osman başkan ne zaman müdahil olucak
Yetkin olmadıgını biliyordum ip girişlerine bakabiliyormusun
-
hayır buna gerek yok her halukarda belli ediyorsun kendini kaldıki geçen seneki manifastonda bile müdahil olmamak için elimden geleni yaptım bildiğin halde şimdi '' hahah bende diyordum osman başkan ne zaman müdahil olucak'' bunu demen çok enteresan ula fero sen bu forumlardan hiç gitme olurmu
-
@osmancandar Valla sırf İngilizce bilmiyor diye hesabı kilitlendi bir de buna itiraz edenler de ban yediler o yüzden adaletin olmadığı ortamda kendini savunmak için her şeyi yapabilir . Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır . O yüzden siz de geçen sene yaşananları biliyorsunuz geçen seneki olaylar manifestodan ziyade haksızlıklara karşı verilen tepkiydi ve kurallar dahilinde herkesin istediği kadar hesap değiştirebilme hakkı vardır diye biliyorum ve Ferhat abiyi tanıyorum , Ferhat abi hile yapmaz .
Öte yandan Bayram Bey forumlarda sürekli birilerinin açığını bulmaya çalışan bir şahıs , kendisi en ufak bir şeyde kendisi dışındakileri suçlu ilan etme amacı olan biri benim gözlemlediğim kadarıyla . O yüzden böyle sürekli insanlara bir şeyler ima etmeye çalışıyor , hep ben haklıyım , her şeyi en iyi ben bilirim kafasında .
-
@rvp1228 @ayrın-men Forumlarda eski ve aktif olan çoğu menajer sizin geçmişinizi ve bizlerin de geçmişini bilir ve biliyordur da.
Burası uygun forum değil. Sizler bunu neden yapıyorsunuz o niyetiniz de belli, illa bana herşeyi delilleriyle ortaya sundurtmayın. Sizi uygun olan yer sohbet başlığına davet ettim, neden oraya gelmediniz he. E tabi gelmessiniz, çünkü orada asıl niyetinizi gerçekleştiremeyeceksiniz de ondan
@osmancandar kardeşim bırak, burası uygun forum değil. Sohbet forumuna gelirlerse ne ala, gelmezlerse keyifleri bilir. Kendileri çalar, kendileri oynarlar anca