OSM Dünya Şampiyonası 2017
- 
@DarylDixon31 estf kardeşim sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun :clap_tone2: @F.S.M.0.13 allah razı olsun abi sizde öyle 
- 
@F.S.M.0.13 allah razı olsun abi sizde öyle @DarylDixon31 eyvallah güzel insan 
- 
@DarylDixon31 eyvallah güzel insan @F.S.M.0.13 eyvallah can abim 
- 
@F.S.M.0.13 eyvallah can abim @DarylDixon31 @F-S-M-0-13 vay kardeşlerim helal olsun size 
- 
@DarylDixon31 @F-S-M-0-13 vay kardeşlerim helal olsun size @koyucu6704 eyvallah murat hocam 
- 
@DarylDixon31 @F-S-M-0-13 vay kardeşlerim helal olsun size @koyucu6704 eyvallah sağol abi 
- 
- 
@mrtgll33 sağol güzel abim inşallah çıkıcaz grubtan abi 
- 
@mrtgll33 sağol güzel abim inşallah çıkıcaz grubtan abi @DarylDixon31 helal kardeşime :clap_tone1: 
- 
@DarylDixon31 helal kardeşime :clap_tone1: @F.S.M.0.13 sağol abi sanada başarılar 
- 
Son 4-5 haftaya girilirken bombeden 2 raul alessiodan 4 golle 3 puan çaldım bana da bi teşekkür edersin artık halil hocam ben oyuna pek ağırlık veremediğimden bu sene böyle oldu oyunu bırakmazsam seneye hayırlısı olsun tebrikler sana  
- 
@DarylDixon31 helal kardeşime :clap_tone1: @F.S.M.0.13 farkı görüyor musun abi ?    
- 
@F.S.M.0.13 farkı görüyor musun abi ?    @SEXAFONN nasıl görmeyim kardeşim insanın gözünün içine batıyor:) 
- 
@Hestera Tebrikler aslan parçası :clap_tone1: 
- 
Teşekkür ederim sansasyonel bir şekilde çıktım ama olsun  @F-S-M-0-13 @mrtgll33  sayenizde elleriniz dert görmesin @F-S-M-0-13 @mrtgll33  sayenizde elleriniz dert görmesin@Hestera inşallah finalide görmek nasip olur hepimize 
- 
@F.S.M.0.13 farkı görüyor musun abi ?    @SEXAFONN said in OSM Dünya Şampiyonası 2017: @F.S.M.0.13 farkı görüyor musun abi ?    @DarylDixon31 Tebrikler Kardeşim, inşallah sonunda şampiyon bir Türk olacak  
- 
@mrtgll33 said in OSM Dünya Şampiyonası 2017: Tebrikler Caner @Hestera Yarı final hayırlı olsun  :flag_tr: :flag_tr: @Hestera Caner tebrikler o kupayı almadan gelmeyin