OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
@F.S.M.0.13 bu gibi durum çok nadir oluyor.
Dediğim gibi bu gibi turnuvalarda turnuvalara katılabilmek için hile hurda çok oluyor. Benimkisi bu sistemin değişmesi üzerine sadece bir fikirdi. 4 hesabın ortalaması olmaz da, ana hesap ve s1 hesaplarının ortalaması olur. Yani anlatmak istediğim turnuvadaki bu sistemin değişmesi gerektiği. -
@Bayram-Karakuş sistem değişikliği dersen anlarım ama 4 hesabın ortalaması olacak bir durum değil, bu da nadir bir durum değil bizim hesaplarımız genelde bu durumda, ekip üyelerinin değil 3 hesabını 1 hesabını bile mp kasma dışında kullanması .ekip üyesi olmayan diğer hocalara göre şansını azaltacaktır ..!
-
Sistem bellidir, bunun değişikliği veya başka bir durum oluşması bizim elimizde değildir. GB yıllardır bu sistem ile DŞ düzenlemektedir. Ve bu düzenlenen turnuvalar gayet ilgi görmektedir. Ekipler sıralamasında ki ilk 30-35 ekip menajerleri zaten 1 den fazla hesabını ekibe ayırmaktadır, inceleseniz görebilirsiniz Bu sebeple 4 hesap ortalaması çok kötü olur, dezavantaj sağlayacaktır çoğu ekiplere ve menajerlerine. Sistem belli, sistemi konuşmak yerine mp toplayalım beyler :hugging: Ben ana hesabımla bile savaşa girmiş ve aynı anda 4 savaşa katılmış bir menajer olarak konuşuyorum
-
@F.S.M.0.13 Şimdi iyi menajer puanları topluyoruz ama tek istediğim Türk menajer sayısının aşırı olarak artması, neden 30-40 menajer yollamayalım.
-
@F.S.M.0.13 Kesinlikle abi
-
@Bayram-Karakuş said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
Bu turnuvanın sistemi bana göre değişmeli. Belirtilen tarihler arasında hangi hesaplarda daha çok puan toplanmışsa o hesap kaale alınıyor. halbuki 4 hesabın da kaale alınması lazım. Tüm hesapların puan toplamının ortalamasıyla olması lazım diye düşünüyorum. Nedenine gelirsek de sadace 1 hesap baz alınırsa hile ve hurdayla mp kasılabilir, ki dünya genelinde bunu yapan menajerler bir hayli mevcut zaten. 4 hesapla mp kasmak hem çok zor olur hem de 1 hesaba nazaran daha da riskli olur.
Katılıyorum. Bu şekilde olunca resmen bu tarihler arasında hile hurda ya dolaylı yönden teşvik oluyor...Bu şekilde puan kasanlar en üst mercilerdeki yetkililer tarafından takibe alınmalı...Ligleri kontrol edilmeli...Hangi yetkili hangi menajeri takip edecek derseniz, onu bilmem...Ama dalevere ye müsade edilmemeli...Ya bu tarihler arasında bi heyet kurulacak, yada sistem oluşturulacak. Adaleti, rekabeti ortadan kaldıracak, hile hurdaya karışıp hakkaniyetli bi şekilde yarışan menajerlerin hakkına gasp etmek doğru bir hareket olmaz diye düşünüyorum.
-
@GS_METECAN Zaten bir gözetim söz konusu, OSM personelleri de OSM Sistemi de itinayla takip etmektedir ve gözetmektedir.
Sisteme gelecek olursak, olan bir sistem var zaten. GameBasics uzun yıllardır bu sistem ile devam etmektedir. Şu an sistemi eleştirmek yerine puan toplamak en doğrusu çünkü eleştiri ve öneri için zaman kısıtlaması Yok, puanlar için var ama Ve aktif ekiplerin menajerleri için 4 hesabın ortalaması çok adilane olmayabilir.
-
hayırlısı kardesım ne diyelim
-
@mrtgll33 Ben sistemde açıklar olabileceğini düşünüyorum. Bu bir eleştiri de değildir. MP kasmak için bazı şeyleri görmezden gelmek olmaz...Bu şekilde puan kasanları İNŞAALLAH tespit ederler ve bu hile hurdaların cezası ağır olur...Bunu sadece ülkemizi baz alarak değil, dünyayı baz alarak konuşuyorum. Bu sistem hileye elverişli bi sistem...Ama tespit edilirse sıkıntı olmaz...Ama bu kadar menajerin hilesini tespit edecek belli bi sistem olmayabilir yada açıkları vardır...Nasıl sıradan liglerde multi olup hile hurda yapanlar bildirilmeden ceza almiyorsa, bu da bu şekilde olur...Ki adam ligi acıyor multi sokup, multilere özel artırıp yenilme taktigini uygulayip puan kasiyorsa ve bu kişi ligi kilitlediginde nasıl bi delil oluşturup rapor edebilirizki?
-
@GS_METECAN said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
@mrtgll33 Ben sistemde açıklar olabileceğini düşünüyorum. Bu bir eleştiri de değildir. MP kasmak için bazı şeyleri görmezden gelmek olmaz...Bu şekilde puan kasanları İNŞAALLAH tespit ederler ve bu hile hurdaların cezası ağır olur...Bunu sadece ülkemizi baz alarak değil, dünyayı baz alarak konuşuyorum. Bu sistem hileye elverişli bi sistem...Ama tespit edilirse sıkıntı olmaz...Ama bu kadar menajerin hilesini tespit edecek belli bi sistem olmayabilir yada açıkları vardır...Nasıl sıradan liglerde multi olup hile hurda yapanlar bildirilmeden ceza almiyorsa, bu da bu şekilde olur...Ki adam ligi acıyor multi sokup, multilere özel artırıp yenilme taktigini uygulayip puan kasiyorsa ve bu kişi ligi kilitlediginde nasıl bi delil oluşturup rapor edebilirizki?
Bu şekilde puan kasanları İNŞAALLAH tespit ederler ve bu hile hurdaların cezası ağır olur...Bunu sadece ülkemizi baz alarak değil, dünyayı baz alarak konuşuyorum.
Buna tabiki katılıyorum herkesin temennisi budur, kimsenin emeği boşa gitmez umarım.
Diğer konuya gelecek olursak, birinin hile tespiti için sadece menajer raporlarını baza alınmaz Osm sistemi ve motoru çok gelişmiş bir sistemdir.
Konumuz DŞ 2017, o yüzden başka yerlere çekilmemesi için bu tür yorumları bitirelim. Öneriniz var ise ayrı bir başlık altından bildirebilirsiniz.
-
@mrtgll33 Zaten dünya şampiyonasını konuşuyoruz kardeşim. Söylediğim şeyler bu konuyla bağlantılı olduğu için konuşuyorum. Hile+puan=Dünya Şampiyonası. ..Söylemiş olduğum açıktır ve nettir. İNŞALLAH anlaşılmıştır yada doğru anlatmışımdır. Konuyu fazla da uzatacak değilim...En yetkili ağızdan konuya dair açıklama mutlaka gelecektir...Kolay gelsin diyorum...
-
@Sosyokrat kardeşim hiç hesap yaptın mı şuana kadar kaç mp topladın
-
@F.S.M.0.13 yok valla hesap kitap yapacak vaktim olmadı hiç
@mrtgll33 sıkı hazırlanıyoruz kardeşim elimizden geleni yapıyoruz. -
@Sosyokrat başarılar kardeşim inşallah olursunuz