OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
OSM Dünya Şampiyonasına Katılan Türk Menajer Arkadaşlara Canı Gönülden Başarılar. İşşallah Birdaki Dünya Şampiyonasına Bizde Katılırız
-
@1982UqurSert1982 İnşallah
-
Resmi turnuva sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/2663/osm-wc-2017-edition -
This post is deleted!
-
Bu başlık açıldığında, değerlendirme periyodunda forum banı veya herhangi bir ceza alanların turnuvaya katılamayacağı belirtilmişti. Değerlendirme periyotu da 01 Aralık-31 Mayıs olarak açıklanmıştı. Hatta sorulan bir soruya forum banının bu tarihler arasında alınırsa turnuvaya etki edeceği belirtilmişti.
Ben de bunlara dayanarak kendimi sırf bu turnuvaya hazırlamış ve 15 Aralık-31 Mayıs tarihleri arasında ana hesabımda 36496, s1 hesabımda ise 42598 mp yapmıştım. Ama gel gör ki turnuvaya davet edilmedim.
Global menajere mesaj attığımda ise Ağustos 2016 da almış olduğum 3 günlük forum banı sebebiyle turnuvaya katılamayacağım belirtildi.
Bunun üzerine bende buu cezamı değerlendirme periyotu öncesinde aldığımı belirttim. Fakat yine bana bunun kural olduğu söylendi.
Bunca emek ve hazırlıktan sonra ne yazık ki bu turnuvaya katılamıyorum. Forum banını da o zaman destek forumuna açmış olduğum "sıralamam sıfırlandı hata var" tarzında bir mesajdan dolayı aldım. Bundan dolayı çok üzgünüm, bu büyük hayal kırıklığından dolayı oyunu bile bırakmayı düşünüyorum. Hem yanlış bilgilendirildik bunca uğraştık boşa gitti hem de boş bir sebepten katılamamaktan dolayı çok fena moralim bozuldu. Artık bundan sonrası için katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@sistematikci üzüldüm hocam katılamamana senin gibi değerli menajerlerin turnuvada olması ayrı bir zevk olurdu ama yinede azmin için kutlarim seni :clap_tone1:
-
@sistematikci Kaybettiğin bişey yok abi. Sonuçta bu çaban karşılığında sıralamada baya yükseldin. Katılamayan veya katılmayan bi sürü menajer var. Canını sıkmaya değmez. Değerli bi isimsin. Oyunu bırakmak falan nedir yani. Sıkma canını. Ekibinle başarılar elde edersin. Gelecek yıla çok daha iyi hazırlanırsın. Gözden kaçan bir durum olmuş, hayal kırıklığı yaşaman elbette normal. Ama Türk tarafında seviliyorsun. Things happen. Don't worry, be happy.
-
@F.S.M.0.13 I agree. Yes. want to participate in the tournament. ingilizce böyle yazdım oldumu sence.
-
@F-S-M-0-13 Arda Bey temennileriniz için teşekkür ederim. Şuan yaşadığım hayal kırıklığını ne yazarsam yazayım burada anlatamam. En çok da beni üzen resmi duyuruda değerlendirme periyotunda herhangi bir forum cezası alanlar turnuvaya katılamaz denmesine karşın böyle bir engellemeye maruz kalmamdır.
Turnuvanın İngilizce duyurusunu da inceledim orda da aynısı yazıyor ya da Türkçe ye çevirirken mi hata yapıyoruz anlamadım ama sonuçta mağdur oldum ve de inanılmaz üzgünüm@Kaiser-Brian-Clough iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, artık bu moral bozukluğuyla nasıl olacak bilmiyorum.
-
@F-S-M-0-13 seni destekliyoruz hocam başarıların devamının gelmesi dileğiyle.. arda abim