OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
@F.S.M.0.13 Ulaşmadı elime abi
-
@Kaiser-Brian-Clough iç-dış en iyi verim 433 KK şuan en kötü 424 - 325 yapanlar
-
@mrtgll33 said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
@Kaiser-Brian-Clough iç-dış en iyi verim 433 KK şuan en kötü 424 - 325 yapanlar
Neye göre murat iki taktiğede yenildim
-
@Sultangazililer1 Senin beceriksizliğin kardeşim Benim ekibimden bu taktiklere yenilen adam olmadı daha
-
@Sultangazililer1 Yok artık bırak oynama İç sahada iyi analiz banko 3 puandır, dış sahada 2 maç as 2 maç yedeklerle çıkıp oyuncu dinlendirmek lazım, çünkü bütün forvetleri kullanmak lazım. 2 yedek kadrolu maçın dönüşü fikstüre göre içerde 6 puan demek. iç sahada 33 puan alan dep de 6 puan toplasa çıkar zaten.
-
@mrtgll33 Ilk 3 mac nereye geldim ben dedim rakip taktiğine bakıyorum kendim ayarlıyorum oda farklı birşey yapıyor dün rakibim 6 7defa değişiklik yaptı gerçekten hakkını veriyor herkes ayrıca çizgi ayarları gerçekten onemli ilk hafta 424 yapan menajer evinde kaybetti başka adam dışarda 424 'le yendi elimizden geleni yapıyoruz yapmayada devam edicez
-
@Kaiser-Brian-Clough Ama içerde alamadılar
-
@Sultangazililer1 Bu seviye biraz daha profesyonel oluyor 1 dk da 5 taktik değişiyorlar
-
Her takımın hedef 3 yazıyor. İlk üç takım mı çıkacak nasıl olacak ?
-
@Kaiser-Brian-Clough Aynen ilk 3 çıkıyor
-
Daha turnuvanın başı ya. Hiç dert edecek bişey yok. Tam taktik denemelik zamanlar. Dostluk maçlarına yatırım yapıp takımı düze çıkarmak için güzel zamanlar.
-
@Sultangazililer1 Aynen öyle, inşallah hem Nuri abi hem İhsan abi çıkacak buradan