OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
Her takımın hedef 3 yazıyor. İlk üç takım mı çıkacak nasıl olacak ?
-
@Kaiser-Brian-Clough Aynen ilk 3 çıkıyor
-
Daha turnuvanın başı ya. Hiç dert edecek bişey yok. Tam taktik denemelik zamanlar. Dostluk maçlarına yatırım yapıp takımı düze çıkarmak için güzel zamanlar.
-
@Sultangazililer1 Aynen öyle, inşallah hem Nuri abi hem İhsan abi çıkacak buradan
-
Hafta 4 Türk menajer sonuçları: 10g 7b 7m
Türk menajerler olarak şampiyonadaki en başarılı gününüz nazar değmesin maşallah -
Ah o gemide ben de olsaydım... Güzel geçen 4. haftamız için tebrikler. Sürekli iletişim halinde olup kendi aranızda taktik meselelerini konuşursunuz diye tahmin ediyorum. İlk aşamada birbirinize ne kadar yardım ederseniz o kadar iyi olur. Sonraki aşamalarda sizlerin kendi aranızdaki rekabetini izlemek isteriz. Yabancılarla olmasındansa Türkler rekabet etsin de millet seyretsin Bence tabi
-
@Sultangazililer1 En kısır lig senin lig heralde Ferhat. Gol olmuyo resmen Herkes Mourinho kesilmiş ligde. Gol ortalaması 2 civarında. Ya da senin lige şöyle direkt bakınca bana mı öyle geldi bilmiyorum.
-
@Kaiser-Brian-Clough Ne güzel söyledin öyle
-
@Kaiser-Brian-Clough Ferhat uğursuzluk getirmiş
-
@mrtgll33 Bu iddialara @Sultangazililer1 in vereceği cevabı bekliyoruz. Ligde neler oluyor
-
@Sir-Umut-Birdal Böyle ilgili olmanız ne güzel
-
@Kaiser-Brian-Clough Bende anlamadım tüm menajerler her an her dakika oyuna girebiliyor bu ligden bir şampiyon cıkabilir o kadar iddalı bir lig
-
@Sultangazililer1 said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
@Kaiser-Brian-Clough Bende anlamadım tüm menajerler her an her dakika oyuna girebiliyor bu ligden bir şampiyon cıkabilir o kadar iddalı bir lig
Ben şampiyon olcam diyosun yani gizliden gizliye İnşallah o ligden çıkıp final etabına ulaşır ve geçen yıl Türk kardeşimizin kaybettiğini sen alırsın. Bu arada ben herkese sen alırsın diyorum da yani bi Türk kazansın da finalde hangisi olursa olsun Ama gerçekten çok kısır geçiyor lig. Dikkatimi çekti.
-
@Sultangazililer1 geç üye olduğumdan mütevellit katılamadım ama seneye inşallah ben de katılırım. Takip etmesi bile zevkli